کتاب نویسی و تصمیم به نوشتن هر نوع کتابی یک چالش برای حتی نویسندگان مشهور است. اما هر کسی میتواند نویسنده شود و کتاب خود را بنویسد. چرا که هرکسی یک داستان یا چندین داستان و تجربه در زندگی خود دارد که منحصر به فرد است و میتواند با دیگران به اشتراک بگذارد. حقیقت امر این است که هر کسی میتواند نویسنده شود فقط کافیست که نوشتن را شروع کند و اصول نوشتن کتاب را رعایت کند. در ادامه تکنیک و اصول نوشتن کتاب را توضیح میدهیم.
تکنیک نوشتن کتاب
سوالی که همواره پرسیده میشود این است که چگونه کتاب بنویسیم؟ در پاسخ به این سوال باید گفت که برخلاف چاپ کتاب، برای نوشتن کتاب شما نیازی به تکنیک خاص، اجازه، مجوز و منابع مالی و اقتصادی ندارید. یک خودکار و برگه برای نوشتن کتاب کافی است. حتی برخی از نویسندههای مشهور کتاب خود را در زندان نوشتهاند. وقتی میشود در زندان کتاب نوشت، پس میشود در روستا و کنار ناهار کتاب نوشت. حتی افراد کارمند و خانهدار هم میتوانند کنار کار و یا بعد از خوابیدن بچهها کتاب بنویسند. بهانه برای انجام ندادن هر کاری وجود دارد. برای نوشتن کتاب خود، بهانه نیاورید و آن را به تعویق نیندازید. و از همین امروز شروع به نوشتن کتاب خود کنید. کافیست شروع کنید. با رعایت شرایط نوشتن کتاب، این کار برای شما آسانتر میشود.
اصول کتاب نویسی
نویسندگان هنگام نوشتن کتاب، دیدگاه و چشمانداز خود را راجع به موضوعی مطرح میکنند. علاوه بر این، نویسنده باید در مورد موضوع انتخابی خود تحقیق کند. نوشتن هر کتابی به پژوهش و تحقیق نیاز دارد. مهم نیست که موضوع کتاب شما چیست و یا مهم نیست که کتاب شما کتابی علمی است یا کتابی داستانی. اما نکته مهم این است که پیش از نوشتن کتاب یا طی فرآیند نوشتن کتاب، شما باید در مورد مفاهیم و موضوعات موردنظر خود تحقیق کنید. تا ایدههای جدیدی را برای نوشتن کتاب به دست آورید. یک نویسنده در حین نوشتن کتاب خود همواره در حال یادگیری است. به همین دلیل نوشتن کتاب سبب میشود تا نویسنده در زمینهای که کتاب مینویسد، فردی متخصص شود. به همین دلیل نوشتن کتاب به شما کمک میکند تا فرصتهایی برای سخنرانی در کنفرانسها و دیگر جشنوارهها کسب کنید.