نمونه پروپوزال کارشناسی ارشد ریاضی
نمونه پروپوزال کارشناسی ارشد ریاضی موردی است که اغلب دانشجویان کارشناسی ارشد ریاضی به دنبال آن بوده تا بتوانند در راستای نوشتن پروپوزال خود از آن بهره ببرند. از طرفی بسیاری از دانشجویان به دنبال مورد مشابه با کار آموزش انجام شده توسط خودشان که به صورت کامل و درست تکمیل شده باشد، می گردند تا با قیاس بین آنها کمبودها را جبران نمایند.لازم به ذکر است پروپوزال های قرار گرفته در ادامه تماما پروپوزال های آموزش انجام شده توسط موسسه هورتاش بوده که مربوط به سالیان گذشته بوده و با کسب اجازه از دانشجو و همراه با رضایت ایشان به منظور کمک به سایر دانشجویان در سایت قرار گرفته است.
نمونه پروپوزال ریاضی
موضوع:
مباحثی در برآورد گشتاورهای میانگین و واریانس نمونه ای با سیستم پیرسن
چکیده:
بيان مسأله اساسي تحقيق به طور كلي (شامل تشريح مسأله و معرفي آن، بيان جنبههاي مجهول و مبهم، بيان متغيرهاي مربوطه و منظور از تحقيق): در استنباط آماری با استفاده از نمونه تصادفی، نتایج نمونه براساس آماره به ویژگی نظیر نامعلوم آن در جامعه تعمیم داده می شود. از جمله این استنباط ها می توان به برآورد عددی پارامترهای جامعه، آزمون فرض، فاصله اطمینان و پیش بینی و به دست آوردن روابط بین جامعه ها با استفاده از تحلیل رگرسیونی یا تحلیل همبستگی اشاره کرد.
زمانی که اطلاعات اولیه ای در مورد نوع تابع توزیع متغیر تصادفی داریم، این تابع نحوه پراکندگی جمعیت را توصیف می کند. با برآورد پارامترهای این تابع با استفاده از نمونه تصادفی، این تابع برآورد می شود . میانگین از مهم ترین شاخص های مرکزی جامعه و واریانس از شاخص های مهم پراکندگی است.
دانلود نمونه پروپوزال ریاضی 1
موضوع:
روش های تفاضل متناهی گام متغیر برای حل مسائل اشتورم لیوویل
چکیده:
در اوایل سده هیجدهم مطالعه برروی حرکات ارتعاشی منجر به پیدایش مسائل مقدار ویژه گردید. در مقاله براک تیلور در مورد سیم مرتعش(1713م) و هم چنین در مقاله جان برنولی در مورد رشته آویزان، اولین مقدار ویژه محاسبه شده است. آلمبرت و اویلر در سال 1947 با بررسی مسئله ی سیم مرتعش به یک معادله دیفرانسیل جزئی دست یافتند و مقادیر ویژه را از طریق روش جداسازی متغیرها یافتند.
بعد از چندسال دو ریاضی دان فرانسوی به نام های اشتورم و لیوویل موضوع جدیدی را در آنالیز ریاضی که بعدها تحت عنوان نظریه اشتورم لیوویل معرفی شد در یک سری از مقالات بین سال های 1836 و 1837 مطرح کردند.
دانلود نمونه پروپوزال ریاضی 2
موضوع:
بررسی و مطالعه ساختارهای ابرکانتکت چپ-پایای سه بعدی
چکیده:
در این پایاننامه منیفلدهای سه بعدی با ساختارهای سه بعدی با متریک تقریبا کانتکت (a. c. m.) مورد بررسی قرار می گیرند. همچنین ساختارهای ابرکانتکت چپ-پایا روی گروه های لی سه بعدی توصیف می شوند.
نشان می دهیم یک منیفلد سه بعدی، موازی شونده (parallelizable) است اگر و تنها اگر این منیفلد یک ساختار سه بعدی با متریک تقریبا کانتکت (a. c. m.) را بپذیرد. بررسی خواهیم کرد که آیا یک گروه لی سه بعدی ساختار متریک تقریبا کانتکت چپ-پایا را می پذیرد؟
در سال 2006 ساختارهای متریک سه بعدی درهم به عنوان مورد مقابل ساختارهای پاراکواترنینونیک از بعد فرد معرفی شدند. همچنین در سال 2014 ساختارهای ابرکانتکت چپ-پایا روی گروه های لی سه بعدی مورد بررسی قرار گرفته اند. در این پایاننامه بررسی می کنیم که آیا یک منیفلد جهت پذیر سه بعدی و یک گروه لی سه بعدی، ساختار متریک سه بعدی درهم را می پذیرد؟ سرآموزش انجام ارتباط بین کره کانتکت سه بعدی درهم پیچیده و ساختارهای ابرکانتکت مورد بررسی قرار می گیرند.
دانلود نمونه پروپوزال ریاضی 3
موضوع:
کنترل مسیر پیش بینی شده برای سیستم های حمل چمدان خودکار با استفاده از برنامه ریزی خطی عدد صحیح ترکیبی
چکیده:
سیستم های حمل و نقل چمدان در یک فردوگاه، یکی از عوامل مهم و تعیین کننده در ارزیابی عملکرد فرودگاه ها محسوب می شوند. هدف اولیه از طراحی یک سیستم حمل و نقل چمدان، انتقال همه ی چمدان های بررسی شده یا انتقالی به نقاط پایانی متناظر قبل از اینکه هواپیما شروع به حرکت نماید، می باشد. بااین وجود، بسته به نظر تیم تدارکات فرودگاه، زمان معینی بین نقطه پایانی تا حرکت هواپیما اختصاص می یابد. بنابراین، زمانی گفته می شود که سیستم حمل و نقل چمدان به صورت بهینه عمل می کند که هر چمدان در بازه زمانی معینی به نقطه پایانی برسد.
به منظور انتقال چمدان به طور خودکار، یک سیستم حمل چمدان می تواند مانند فناوری اسکنرها عمل کند که برچسب های روی هر تکه از اثاثیه را اسکن کند و مجهز به نمایشگر محتوای چمدان برای اسکن های امنیتی و دارای شبکه های شیب دار مجهز به اتصالاتی که مسیر اثاثیه به سمت نقطه پایان را ایجاد می کند باشد و وسایل نقلیه کدگذاری شده در مقصد(DCVs ) را نیز داشته باشد.