نمونه پروپوزال کارشناسی ارشد شیمی
نمونه پروپوزال شیمی موردی است که اغلب دانشجویان کارشناسی ارشد شیمی به دنبال آن بوده تا بتوانند در راستای نوشتن پروپوزال خود از آن بهره ببرند. از طرفی بسیاری از دانشجویان به دنبال مورد مشابه با کار آموزش انجام شده توسط خودشان که به صورت کامل و درست تکمیل شده باشد، می گردند تا با قیاس بین آنها کمبودها را جبران نمایند.
لازم به ذکر است پروپوزال های قرار گرفته در ادامه تماما پروپوزال های آموزش انجام شده توسط موسسه هورتاش بوده که مربوط به سالیان گذشته بوده و با کسب اجازه از دانشجو و همراه با رضایت ایشان به منظور کمک به سایر دانشجویان در سایت قرار گرفته است.
نمونه پروپوزال شیمی
موضوع:
مطالعه سینیتیک پخت و تخریب حرارتی رزین اپوکسی بر پایه DGEBA با استفاده از عامل پخت جدید زانتونی و نانوذرات مغناطیسی اصلاح سطحی شده
چکیده:
رزین های اپوکسی رزین های گرماسختی هستندکه به دلیل داشتن ویژگی هایی نظیر انقباض کم، پخت و فرآیند راحت مقاومت خوب در برابر رطوبت، حلال ها و مواد شیمیایی، چسبندگی خوب، مقاومت در برابر خوردگی، چقرمگی و عایق الکتریکی توجه زیادی را به خود جلب کرده اند. این رزین ها استفاده وسیعی در زمینه های چسب، لامینت، پوشش و به عنوان ماتریس در زمینه تهیه کامپوزیت ها دارند.
همچنین با استفاده از رزین اپوکسی با ساختار شیمیایی و جرم مولکولی متفاوت، عوامل پخت گوناگون و همچنین استفاده از نانودرات مختلف میتوان به خواص گوناگون نظیر پایداری حرارتی مطوب، مقاومت مکانیکی و چند خواص مطلوب دیگر دست یافت. احتمالا منظور استاد، حذف قسمت قرمز شده است که می توانید این بخش را حذف کنید.
در این پایاننامه در نظر است از مشتق جدیدی از زانتون به عنوان یک عامل پخت جدید با ویژگی های خاص برای پخت رزین اپوکسی بر پایه دی گلیسیدیل اتر بیس فنول A استفاده شود. همچنین نانوذرات مغناطیسی مگنتیت با ملامین اصلاح سطحی خواهند شد که این اصلاح سطحی هم باعث توزیع بهتر نانوذرات در ماتریس پلیمری خواهند شد و هم به فرآین پخت توسط نانوذرات کمک می کند. استفاده از ملامین نیرز سبب کاهش اشتعالگیری نمونه های اپوکسی خواهد شد.
دانلود نمونه پروپوزال شیمی 1
موضوع:
استخراج فاز ساکن (فلزات سنگین) – کادمیوم از آبهای معدنی با استفاده از گرافن
چکیده:
آب سالم (آبی که عاری از مواد شیمیایی سمی و عوامل بیماری زا است) برای سلامتي انسان ضروری است. همچنین آب سالم یک ماده خام حیاتی در بسیاری از صنایع کلیدی از جمله الکترونیک، دارو و مواد غذایی محسوب می شود. جهان با چالشهای زیادی در افزایش تقاضا برای آب سالم به عنوان منابع موجود آب شیرین روبرو است که با توجه به گسترش وقوع خشکسالی، افزایش رشد جمعیت، تشدید و بهبود مقررات بهداشتی و افزایش رشد مصرف آب در حال کاهش است.
وجود فلزات سنگین در آب در چندين سال اخير جزء نگراني هاي مهمّ بشري بوده است. اخیرا بحثهای متعددی دربارهی مسمومیت حاد و مزمن ناشی از آلودگی منابع آب به فلزات سنگین به عمل آمده است و شناسایی عامل این مسمومیتها که روز به روز در حال افزایش است، اهمیت بسیاری دارد. در دهه گذشته ورود آلایندههای فلزات سنگین ناشی از پسابهای خانگی، تخلیهی محصولات شیمیایی، سموم، حشره کشها، علفکشها، تخلیهی صنعتی، پسابهای رادیواکتیو، هیدروکربنهای نفتی و رنگی به محیط زیست، به مقدار زیادی افزایش یافته است که به عنوان یک خطر جدی به شمار میآیند.
آب و هوا دریافت کنندهی نهایی این فلزات هستند و از طریق این دو منبع، این گونه آلایندههای بسیار خطرناک و سمی سبب آلودگی گیاهان، حیوانات و در نهایت انسان می شود.
دانلود نمونه پروپوزال شیمی 2
موضوع:
حذف آلودگی های فنلی از آب با استفاده از نانوفیبرهای سلولزی اصلاح شده
چکیده:
آب سالم (آبی که عاری از مواد شیمیایی سمی و عوامل بیماری زا است) برای سلامتي انسان ضروری است. همچنین آب سالم یک ماده خام حیاتی در بسیاری از صنایع کلیدی از جمله الکترونیک، دارو و مواد غذایی محسوب می شود. جهان با چالش های زیادی در افزایش تقاضا برای آب سالم به عنوان منابع موجود آب شیرین روبرو است که با توجه به گسترش وقوع خشکسالی، افزایش رشد جمعیت، تشدید و بهبود مقررات بهداشتی و افزایش رشد مصرف آب در حال کاهش است. حذف آلودگي هاي آلي نامطلوب از آب در چندين سال اخير جزء نگراني هاي مهمّ بشري بوده است.
اين آلودگي هاي آلي ممکن است از منابع مختلفي وارد آب شوندکه عبارتند از:
- تخليه نادرست پساب خروجي صنايع شيميايي مانند صنعت پتروشيمی و پالايشگاه هاي نفت خام، صنعت نساجي، صنعت کاغذ سازی، صنعت رنگ سازی، و غيره.
- ضد عفوني کردن آب و فاضلاب با کلر
- روان آبهای زمينهاي کشاورزي که با علف هرزکش ها، حشره کش ها و کودهای شيميائی آلوده شده اند
- تراوش از مخازن و تانکهاي زيرزميني حاوی مواد شيميائی و همچنين تراوش از محل دفن زباله ها
دانلود نمونه پروپوزال شیمی 3
موضوع:
تهیه رنگ های ضد خزه دوست دار محیط زیست با استفاده از پلیمرهای زیست تخریب پذیر و نانو ذرات اکسید روی
چکیده:
رسوب زیستی دریایی که در واقع رشد نامطلوب ارگانیسم های دریایی مثل میکرو ارگانیسم ها، صدف ها و جلبک های دریایی بر روی سطوح غوطه ور در آب است، یک مشکل جهانی برای صنایع دریایی محسوب می شود که هم ضررهای اقتصادی به همراه دارد و هم به محیط زیست آسیب جدی می رساند. حفظ بدنة كشتي ها و زيردريايي ها در مقابل آسيب هاي ناشي از چسبيدن خزه ها و سخت پوستان دريايي به همان اندازة حفظ و نگهداري آن در برابر عوامل خورنده اهميت دارد.
خسارات ناشي از ايجاد خزه به شرح زير مي باشد:
- ايجاد مقاومت اصطكاكي بالا بواسطه زبري ايجاد شده بر روي سطح كه منجر به افزايش وزن و كاهش سرعت شناور شده و از قدرت مانور آن مي كاهد. براي جبران اين پديده ناگزير مصرف سوخت بالاتر مي رود و افزايش مصرف سوخت به معني افزايش ميزان انتشار آلاينده هاي سمي است. كشتي هايي كه شامل خزه مي باشند به ميزان 40 % سوخت بيشتري مصرف مي نمايند كه معادل 5/7 ميليون دلار در سال مي باشد.
- افزايش دفعات پهلوگيري شناور كه به معني صرف زمان و از دست دادن منابع مي باشد مقادير بسياري ضايعات سمي نيز طي اين فرايند ايجاد مي شوند.
- ميزان مصرف پوششهاي ضد خزه در سطح جهان تقريباً معادل 700 ميليون دلار در سال مي باشد.
- پاكسازي خطوط لوله در زير دريا و سازه هاي دريايي و جلوگيري از خزه بستن آنها در سال، 15 بيليون دلار در سطح جهان هزينه خواهد داشت.
- خسارات ناشي از خزه براي مخازن آب و تانكهاي پساب و تصفيه خانه ها شامل 1 بيليون دلار در سال مي باشد.
دانلود نمونه پروپوزال شیمی 4
موضوع:
استفاده از نانو ذرات Fe3O4 عامل دار شده با مایعات یونی به عنوان یک کاتالیزور جدید و قابل بازیافت در سنتز ترکیبات دی هیدروپیریمیدین ها
چکیده:
مايعات يوني به ترکيباتي گفته مي شوند که تنها از کاتيون ها و آنيون ها تشکيل شده اند (مانند نمک ها) و نقطه ذوب آنها زير C 100 است. بسياري از آنها در دماي C 25 مايع هستند و به اصطلاح مايعات يوني دماي اتاقي خوانده مي شوند در سالهای اخیر مایعات یونی به خاطر خواص منحصر به فرد خود همچون فشار بخار ناچیز، پایداری حرارتی و شیمیایی بالا، حلالیت بالا، گسترۀ مایع بودن بالا، هدایت یونی بالا و غیره توجه زیادی را به خود جلب کرده است.
اگرچه توانایی مایعات یونی در بسیاری از واکنشهای شیمیایی به طور موفقیت آمیزی نشان داده شده است اما استفاده گسترده از آنها در فرآیندهای شیمیایی هنوز دارای مشکلاتی همچون جداسازی محصول و بازیافت کاتالیزور می باشد .
برای رفع این مشکلات، مایعات یونی بر روی سطوح جامد مانند سیلیکا، پلیمرهای آلی، اکسیدهای فلزی و غیره تثبیت می شوند . اگرچه این مشکلات با تثبیت کردن مایعات یونی بر روی سطوح جامد برطرف می شود اما فعالیت کاتالیزور تثبیت شده بر روی این سطوح جامد کاهش می یابد و علاوه بر این، کاتالیزورها به وسیلۀ روشهای سختی همچون سانتریفیوژ و فیلترکردن جداسازی می شوند که این امر خود منجر به از دست دادن کاتالیزور جامد در حین فرآیند جداسازی می شود.
یکی از روشهای مهمی که امروزه برای رفع این مشکل استفاده می شود شامل استفاده کردن از یک میدان مغناطیسی خارجی برای فرآیند جداسازی کاتالیزورهای جامد از مخلوط واکنش می باشد که در این پایاننامه مایعات یونی با گروههای عاملی اسیدی بر روی نانو ذرات Fe3O4 سنتز شده تثبیت می شوند و از آنها به عنوان کاتالیزور جامد با خاصیت اسیدی در سنتز ترکیبات دی هیدروپیریمیدین ها استفاده می شود.