نمونه پروپوزال کارشناسی ارشد صنایع غذایی
نمونه پروپوزال صنایع غذایی موردی است که اغلب دانشجویان کارشناسی ارشد صنایع غذایی به دنبال آن بوده تا بتوانند در راستای نوشتن پروپوزال خود از آن بهره ببرند. از طرفی بسیاری از دانشجویان به دنبال مورد مشابه با کار آموزش انجام شده توسط خودشان که به صورت کامل و درست تکمیل شده باشد، می گردند تا با قیاس بین آنها کمبودها را جبران نمایند.
لازم به ذکر است پروپوزال های قرار گرفته در ادامه تماما پروپوزال های آموزش انجام شده توسط موسسه هورتاش بوده که مربوط به سالیان گذشته بوده و با کسب اجازه از دانشجو و همراه با رضایت ایشان به منظور کمک به سایر دانشجویان در سایت قرار گرفته است.
نمونه پروپوزال صنایع غذایی
موضوع:
اثر مایکروویو بر مهاجرت ترکیبات شیمیایی از ظروف بسته بندی پلی استایرنی به مواد غذایی
چکیده:
بسته بندی، جزء لاینفک محصولات غذایی است که وظایف مختلفی از قبیل: محافظت فیزیکی محصول در برابر آسیب های مکانیکی طی حمل و نقل و نگهداری، ایفای نقش به عنوان سد دفاعی در برابر ورود و خروج گاز ها و رطوبت و به دنبال آن افزایش عمر ماندگاری محصول غذایی، اطلاع رسانی (انتقال اطلاعاتی نظیر محتویات ماده غذایی، محدودیت های مصرف و غیره)، بازاریابی (که تحت تاثیر طراحی ظاهری بسته بندی بوده و در کشور های توسعه یافته، بسته بندی محصولات به عنوان نمود بیرونی محصول، نقطه ی اصلی فروش محصول به حساب می آید) و سهولت حمل و نقل را بر عهده دارد.
بسته بندی های مورد استفاده در صنعت غذا را بر اساس ویژگی های آن ها به گروه های مختلفی تقسیم بندی می کنند. در یک شیوه ی جامع و رایج آن ها را به انواع انعطاف پذیر (کیسه های کاغذی، پوشش های پلاستیکی نرم، نایلون ها)، نیمه منعطف (برخی از ظروف پلاستیکی) و سخت (مانند بسته بندی های HDPE) تقسیم بندی می کنند . بر اساس مواد تشکیل دهنده ی بسته بندی ها نیز می توان آن ها را به انواع بسته بندی های فلزی (قوطی های کنسرو)، بسته بندی های شیشه ای (شیشه های مربا و بطری های آبلیمو)، بسته بندی های کاغذی یا مقوایی و بسته بندی های پلاستیکی تقسیم بندی نمود.
دانلود نمونه پروپوزال صنایع غذایی 1
موضوع:
استخراج عصاره میوه هندوانه ابوجهل و ارزیابی فعالیت ضد اکسایشی و ضد میکروبی آن در پنیر سفید ایرانی
چکیده:
اکسایش عامل اصلی فساد چربی ها است و باعث افت تغذیه ای و ایجاد تغییرات نامطلوب در رنگ، طعم و بافت مواد غذایی می شود. به دلیل این تغییرات، محصولات اکسید شده از نظر مصرف کننده قابل قبول نیستند و باعث افت اقتصادی می شوند. علاوه بر این، انواع اکسیژن، نیتروژن فعال و دیگر رادیکال های آزاد در نتیجه واکنش های متابولیک نرمال سلول، بعد از بروز بیماری هایی مثل التهاب، سیگار کشیدن، آلودگی های محیطی، دارو ها، پرتودهی و… تشکیل می شوند.
اگر این رادیکال ها غیر فعال نشوند، با بسیاری از ترکیبات سلولی از جمله غشا های سلولی، لیپوپروتئین ها، کربوهیدرات ها، پروتئین ها، DNAو RNA واکنش می دهد و ساختمان و عمل این ترکیبات را دچار اختلال کرده و در نتیجه باعث بروز بیماری هایی چون سرطان، بیماری های قلبی- عروقی، پارکینسون و … می شوند . از این رو، استفاده از آنتی اکسیدان ها به منظور افزایش طول عمر نگهداری محصولات غذایی و کاهش افت تغذیه ای با جلوگیری و به تعویق انداختن اکسایش مرسوم شده است.
استفاده از آنتی اکسیدان های سلامتی انسان را تهدید کرده و باعث بروز سرطان می شوند . به اين دلايل مواد آنتی اکسيدانی طبيعی که بتواند جايگزين آنتی اکسيدان های سنتزی شود و يا استفاده از آن ها را کاهش دهد، بسيار مورد توجه قرار گرفته است. پلی فنول ها يکی از مهم ترين گروه های آنتی اکسيدان های طبيعی بوده و غنی سازی غذا های فراوری شده با این ترکیبات باعث نگهداری آن ها در برابر اکسایش می شود که به معنی حفظ کيفيت محصول است و از تشکيل فراورده های های سمی اکسایش جلوگيری می کند. در نتیجه این غنی سازی برای سلامتی انسان هم مفید است.