تولید محتوایی 1000 کلمه ای برای سایت درباره عبارت “موضوع پایاننامه روابط بينالملل” تهیه کنید.
نمونه پروپوزال کارشناسی ارشد مهندسی کشاورزی
نمونه پروپوزال مهندسی کشاورزی موردی است که اغلب دانشجویان کارشناسی ارشد مهندسی کشاورزی به دنبال آن بوده تا بتوانند در راستای نوشتن پروپوزال خود از آن بهره ببرند. از طرفی بسیاری از دانشجویان به دنبال مورد مشابه با کار آموزش انجام شده توسط خودشان که به صورت کامل و درست تکمیل شده باشد، می گردند تا با قیاس بین آنها کمبودها را جبران نمایند.
لازم به ذکر است پروپوزال های قرار گرفته در ادامه تماما پروپوزال های آموزش انجام شده توسط موسسه هورتاش بوده که مربوط به سالیان گذشته بوده و با کسب اجازه از دانشجو و همراه با رضایت ایشان به منظور کمک به سایر دانشجویان در سایت قرار گرفته است.
نمونه پروپوزال مهندسی کشاورزی
موضوع:
پاسخ مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی گیاه استویا نسبت به تغییرات میزان جیبرلین و سیتوکینین
چکیده:
گیاهان دارویی بخش مهمی از تنوع زیستی موجود در بسیاری از کشورهای جهان را شامل می شوند . بر اساس برآوردهای آموزش انجام یافته 25 تا 50 درصد کلیه داروهای تجویز شده در دنیا به ترکیبات فعال بیولوژیکی حاصل از گیاهان مربوط می شود. این امر حاکی از ارزش اقتصادی قابل توجه گیاهان دارویی در جوامع بشری است . گیاهان دارویی مخازن غنی از متابولیت های ثانوی یعنی مخازن مواد مؤثره اساسی بسیاری از داروها می باشند.
با وجود اینکه بیوسنتز متابولیت های ثانوی به صورت ژنتیکی کنترل می شود، ولی ساخت آن ها به شدت توسط عوامل محیطی تحت تأثیر قرار می گیرد. افزایش کمی و کیفی مواد ثانویه گیاهی از طریق بهینه کردن رشد و نمو گیاهان با به کارگیری روش های به زراعی و به نژادی، بیوشیمیایی، بیوتکنولوژی و بهره گیری از عوامل اکولوژیکی میسر است.
دانلود نمونه پروپوزال مهندسی کشاورزی 1
موضوع:
بررسی واکنش برخی خصوصیات کمی و کیفی توده های مختلف خرفه به تنش شوری
چکیده:
با توجه به اهمیت گیاهان دارویی به ویژه در صنعت داروسازی و کمبود آنها در طبیعت، بررسی جنبه های مختلف زراعی این گیاهان از اهمیت بسزایی برخوردار است. رشد و تولید ماده موثره این گیاهان توسط عوامل مختلف محیطی تحت تأثیر قرار می گیرد . در بین تنش های غیر زیستی، خشکی و شوری از جمله تنش های محیطی مهم در مناطق خشک و نیمه خشک بوده و بیشترین اثر را روی گیاهان دارویی دارند.
اگرچه تولید متابولیت های ثانوی گیاهان دارویی معمولاً وابسته به ژنوتیپ است، ولی بیوسنتز آن ها تحت تأثیر عوامل محیطی قرار گرفته و تغییر می کند . در نواحی خشک و نیمه-خشک، شوری به عنوان مهمترین عامل تنش بوده که استقرار گیاه را تحت تاثیر قرار میدهد، در این مناطق، بارندگی کافی برای آبشویی نمکها از سطح ریشه وجود نداشته و اغلب به دلیل بالا بودن میزان تبخیر بر غلظت نمک در سطح خاک افزوده می شود.
خسارت شوری در گیاهان از طریق اثر اسمزی و اثر ویژه نمک است که باعث کاهش میزان آب، اثر سمیت ویژه یون ها و اختلال در جذب عناصر غذایی می شود. بارندگی کم، تبخیر بالا از سطح، هوادیدگی کانی ها، آبیاری با آب شور و عملیات زراعی نامناسب، مهمترین عوامل گسترش شوری هستند. عمده ترین عامل شوری در سطح جهان کلرید سدیم می باشد. سایر نمک ها نیز تاثیرات مشابهی را در سطح سلولی دارند، اما اثرات آن ها کمتر از کلرید سدیم است. در ايران تقريبا 55 درصد زمين هاي تحت آبياري متأثر از اثرات منفي شوري هستند.
دانلود نمونه پروپوزال مهندسی کشاورزی 2
موضوع:
بررسی اثر کاربرد کودهای آلی و شیمیایی (فسفره) بر عملکرد دانه و اجزای عملکرد گندم آبی در منطقه خرم آباد
چکیده:
گندم ﮔﻴﺎه ﭘﺮ اﻫﻤﻴﺘﻲ اﺳﺖ ﻛﻪ ﻳﻜﻲ از جنبه ﻫﺎي ﺑﺴﻴﺎر ﻣﻬﻢ در زراﻋﺖ آن، اﺳﺘﻔﺎده از ﻛﻮدﻫﺎ ﻣﻲﺑﺎﺷﺪ. در اﻳﻦ راﺑﻄﻪ اﺳﺘﻔﺎده از ﻛﻮدﻫﺎي ﺷﻴﻤﻴﺎﻳﻲ ﺑﻪ ﻋﻨﻮان ﺳﺮﻳﻌﺘﺮﻳﻦ راه ﺑﺮاي ﺟﺒﺮان ﻛﻤﺒﻮد ﻋﻨﺎﺻﺮ ﻏﺬاﻳﻲ ﺧﺎك ﻻزم ﺑﻪ ﻧﻈﺮ ﻣﻲرﺳﺪ، وﻟﻲ ﻫﺰﻳﻨﻪ رو ﺑﻪ اﻓﺰاﻳﺶ ﺗﻮﻟﻴﺪ ﻛﻮدﻫﺎي ﺷﻴﻤﻴﺎﻳﻲ، آﻟﻮدﮔﻲ ﺧﺎك و آب ﻧﺎﺷﻲ از ﻣﻮاد ﺷﻴﻤﻴﺎﻳﻲ و ﻛﺎﻫﺶ ﻛﻴﻔﻴﺖ ﺗﻮﻟﻴﺪات ﻛﺸﺎورزي ﺑﺎﻋﺚ اﻳﺠﺎد ﻣﺴﺎﺋﻞ ﺑﻐﺮﻧﺞ ﺷﺪه اﺳﺖ.
در طول چند دهه اخیر فقط از کودهای شیمیایی از جمله کود فسفره برای تامین نیاز غذایی گندم به عنوان روش مرسوم کشاورزان برای مدیریت حاصلخیزی خاک و تغذیه گیاه بهره گیری شده است، که در صورت کشت مداوم، عدم مصرف فسفر سبب کاهش سطح حاصلخیزی خاک و در نتیجه کاهش عملکرد محصول خواهد شد. به دلیل آنکه تنها 10 تا 30 درصد از فسفر مصرفی توسط گیاه جذب می شود و 70 تا 90 درصد آن در خاک تثبیت می گردد و اثر باقیمانده دارد.
مصرف کود آلی تاثیر مهمی در آزاد سازی فسفر تثبیت شده برای محصول بعدی خواهد داشت. همچنینﻛﻮدﻫﺎي آلی ﻣﻴﺘﻮاﻧﻨﺪ اﺛﺮات ﻣﻌﻨﻲ داري در ﺑﻬﺒﻮد وﻳﮋﮔﻲﻫﺎي ﻓﻴﺰﻳﻜﻲ و ﺷﻴﻤﻴﺎﻳﻲ ﺧﺎك داﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻨﺪ و ﻋﻼوه ﺑﺮ اﻓﺰاﻳﺶ ﻣﺎده آﻟﻲ ﺧﺎك، اﻓﺰاﻳﺶ ﻓﻌﺎﻟﻴﺖ ﻣﻴﻜﺮوارﮔﺎﻧﻴﺴﻢ ﻫﺎ و ﺑﻬﺒﻮد ﺳﺎﺧﺘﻤﺎن ﺧﺎك را ﺑﻪ دﻧﺒﺎل داﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻨﺪ.
دانلود نمونه پروپوزال مهندسی کشاورزی 3
موضوع:
تأثیر تنش خشکی روی عملکرد و اجزای عملکرد ژنوتیپ های ذرت در منطقه قزوین
چکیده:
خشکی مهم ترین عامل محدود کننده ی تولید محصولات زراعی در سراسر جهان است و این عامل زمانی ایجاد می شود که ترکیبی از عوامل فیزیکی و محیطی باعث تنش در داخل گیاه شده و در نتیجه تولید را کاهش دهد. تأثیر منفی عوامل تنش زا، بر فرآیندهای فیزیولوژیک و رشد و نموی گیاه نه تنها باعث بازدهی کمتر محصولات کشاورزی، بلکه سبب افزایش هزینه های تولید می شود. کشور ما نیز از این قاعده مستثنی نیست.
بيشتر مساحت ایران را مناطق خشک (65 درصد) و نيمه خشک (25 درصد) تشکيل داده است (به جز سواحل دریای خزر و قسمت های کوچکی از شمال غرب) و همچنين از لحاظ آب نيز داراي کمبود مي باشد. میانگین بارندگی سالانه در ایران 252 میلی متر(یک سوم میانگین جهانی) می باشد. به دلايل فوق الذکر اغلب مزارع قزوین نیز با کمبود آب و تنش خشکي مواجه هستند و اين مسأله باعث کاهش عملکرد به ميزان چشمگيري شده است. با توجه به اینکه نمی توان در طول دوره ی رشد گیاه زارعی تمامی شرایط مطلوب جهت رشد را به خصوص در شرایط مزرعه فراهم کرد، پس می توان انتظار داشت اکثر گیاهان زراعی در دوره ی رشد خود با یکی از انواع تنش رو به رو شوند.
دانلود نمونه پروپوزال مهندسی کشاورزی 4
مشاوره نوشتن پروپوزال کارشناسی ارشد مهندسی کشاورزی
دپارتمان فنی و مهندسی موسسه هورتاش به منظور نوشتن پروپوزال مهندسی کشاورزی ، متشکل از فارغ التحصیلان دانشگاه های برتر کشور در رشته مهندسی کشاورزی ، بدین وسیله آمادگی خود جهت مشاوره در نوشتن پروپوزال و طرح های پژوهشی رشته مهندسی کشاورزی اعلام می نماید. جهت ثبت سفارش طرح پژوهشی خود فرم خلاصه شده زیر را تکمیل فرمایید تا همکاران ما در اولین فرصت جهت پیگیری درخواست، با شما تماس بگیرند.