نمونه پروپوزال کارشناسی ارشد مدیریت صنعتی
نمونه پروپوزال مدیریت صنعتی موردی است که اغلب دانشجویان کارشناسی ارشد مدیریت به دنبال آن بوده تا بتوانند در راستای نوشتن پروپوزال خود از آن بهره ببرند. از طرفی بسیاری از دانشجویان به دنبال مورد مشابه با کار آموزش انجام شده توسط خودشان که به صورت کامل و درست تکمیل شده باشد، می گردند تا با قیاس بین آنها کمبودها را جبران نمایند.
لازم به ذکر است پروپوزال های قرار گرفته در ادامه تماما پروپوزال های آموزش انجام شده توسط موسسه هورتاش بوده که مربوط به سالیان گذشته بوده و با کسب اجازه از دانشجو و همراه با رضایت ایشان به منظور کمک به سایر دانشجویان در سایت قرار گرفته است.
نمونه پروپوزال مدیریت صنعتی
موضوع:
تاثیر عوامل مالی و عوامل غیرمالی در میزان عملکرد سود سرمایه شرکت های بازار سهام
چکیده:
تصميم گيري، همواره يکي از مهم ترين وظايف مديران بوده است و در اين بين، پيش بيني نتايج شقوق مختلف تصميم، جز دغدغه هاي اصلي فرايندهاي بهينه سازي تصميم بوده است. از سوي ديگر، شناسايي عواملي که بر خروجي تصميم يا نتيجه پيش بيني تاثير گذارند اهميت دارند، چرا که با شناسايي اين عوامل مي توان مدل مناسبي براي پيش بيني، تدوين و سپس، کسب نتيجه از آن اقدام نمود.
از سویی افزایش فرصت های ارائه شده توسط بازارهای مالی باعث شده است تا صاحبان سرمایه در بازارهای سهام و مالی به دنبال شناسایی و برآورد ریسکهای مالی ناشی از سرمایه گذاری در این بازارها و توسعه و پیاده سازی استراتژی های جدید که سرمایه گذاری ها را با کارایی بالاتری به سرآموزش انجام برساند، باشند. در بازار سهام این تصمیم گیری بر ارزشیابی و تجزیه و تحلیل اوراق بهادار آموزش انجام می گیرد تا تابعی از ریسک و بازده مورد انتظار از سود سرمایه که مورد انتظار سرمایه گذاران است، بدست آید.
در این مرحله توجه به ویژگی های اوراق بهادار و عوامل تاثیر گذار بر سود آنها بسیار مهم است. مرحله بعدی، تشکیل پرتفوی مناسب است به این معنا که ترکیب دارائی های سرمایه گذاری شده توسط سرمایه گذار به طور مشخص، معین گردد. در این مرحله، سرمایه گذاران سعی بر تشکیل پرتفویی کارا دارند یعنی طالب آن هستند که به ازای بازده معین از طریق تعیین بازده مورد انتظار برای سبد سهام مشخص، سطح خطر پذیری را حداقل و سطح بازدهی را حداکثر نمایند.
دانلود نمونه
موضوع:
رابطه بین مولفه های کیفیت زندگی کاری ( والتون ) و عملکرد کارکنان مطالعه موردی ( شرکت تولیدی لبنیات وارنا
چکیده:
كيفيت زندگي كاري، برنامه اي جامع و گسترده است كه رضايت كاركنان را افزايش مي دهد، يادگيري آن ها را در محيط تقويت مي كند و به آن ها در امر مديريت تغيير و تحولات ياري مي رساند. عدم رضايت كاركنان از كيفيت زندگي كاري مشكلي است كه تقريباً به همه كارمندان بدون توجه به مقام و جايگاه آن ها آسيب مي رساند. هدف بسياري از سازمان ها افزايش رضايت كاركنان در تمام سطوح است، اما اين مسئله پيچيده اي است، زيرا تفكيك و تعيين اين كه چه مشخصه هايي با كيفيت زندگي كاري رابطه دارند، امري دشوار است.
مفهوم كيفيت زندگي كاري در حال حاضر مربوط به فلسفه اي در سازمان هاست كه مي خواهد شأن و منزلت كاركنان را افزايش دهد، تغييراتي در فرهنگ سازماني ايجاد كند و رفاه فيزيكي و روحي كاركنان را افزايش دهد. سازمان ها، در برنامه هاي كيفيت زندگي كاري قصد دارند، اعتماد، درگيري و توانايي حل مسئله كاركنان و در نتيجه رضايت و اثربخشي سازماني را افزايش دهند.
تاكيد بر عوامل ملموس و عيني زندگي در محيط كار، اين نظريه را تقويت مي كند كه افزايش اين عوامل بهره وري و عملكرد منابع انساني را افزايش مي دهد. در ايران، بهبود كيفيت زندگي در گرو بهبود وضع اقتصادي و اشتغال است. اتخاذ راهبردهاي بلندمدت دولت در اين زمينه، اجرا و ارزيابي آن ها مي تواند در آينده تاثير چشمگيري در كيفيت زندگي و كار داشته باشد.
عدم توجه به كيفيت زندگي كاري كاركنان علاوه بر اينكه لطمات جدي به شرکت تولیدی لبنیات وارنا مي زند، مي تواند به زندگي خصوصي آن ها در خارج از محيط كار نيز كشيده شود و بالعكس مزاياي كيفيت زندگي كاري، علاوه بر زندگي كاري، زندگي غيركاري را هم در بر مي گيرد. لذا بايستي محيط و شرايط شرکت تولیدی لبنیات وارنا را به گونه اي براي كاركنان فراهم ساخت كه در آنها ايجاد انگيزه شود و اين منجر به بالارفتن كيفيت زندگي كاري و درنتيجه افزايش عملكرد آنها شود.
دانلود نمونه
موضوع:
شناسایی و اولویت بندی عوامل بحرانی در استقرار سیستم مدیریت ارتباط با مشتری اجتماعی بر اساس رویکرد تصمیم گیری چندمعیاره AHP and TOPSIS
چکیده:
خدمات بانکی امروزه در اقتصاد جهانی رشد چشمگیری داشته است و به طور کلی اهمیت مشتری خدمات به مراتب بیشتر از محصولات می باشد و با پیشرفت بشر نیاز به خدمات بیش از پیش خواهد بود. امروزه اهمیت مدیریت ارتباط با مشتری به شکل سنتی و چه به شکل های نوینی همچون الکترونیکی و اجتماعی بر همگان مشخص می باشد.
اما با این تفاسیر، بسیاری از مدیران با توجه به سرمایه گذاری های خود؛ به میزان مورد نظر به بازدهی لازم نرسیده اند؛ در واقع دلیل آن، عدم آشنایی سازمان ها با استقرار همه جانبه سیستم ها و ابزارها و امکاناتی که این سیستم ها در اختیار سازمان ها خواهد گذاشت دانست؛یا به عبارتی دیگر مدیران و افرادی که دنبال پیاده سازی این سیستم ها در سازمان هستند، شناخت مناسبی از عوامل بحرانی و تاثیر گذار در پیاده سازی این سیستم ها ندارند.
در واقع با توجه به اینکه امروزه بانک ها در داخل کشور با محیط رقابتی رو به رو می باشد؛ عدم استفاده و استقرار کامل این سیستم ها منجر خواهد شد که بانک ها در شناخت و شناسایی نیازها و ارتباطات موثر با مشتریان با مشکلات عدیدهای رو به رو شوند و عدم آشنایی این نیازها منجر به آن خواهد شد که خدمات تولیدی و ارائه شده توسط بانک، مورد نیاز مشتریان نباشد و یا در اولویت نیازهای مشتریان نباشد که این امر منجر به آن خواهد شد که بانک؛ مشتریان وفادار و راضی از خدمات خود را از دست بدهد که منجر به آن می شود که جایگاه خود را در بازار رقابتی تثبیت نکرده و از بین رود.
در صورتی که با سیستم های ارتباط با مشتری اجتماعی بانک؛ می تواند نیازهای پنهان مشتری که به راحتی توسط مشتری ارائه نمی شود را به دست آورد؛ که این امر منجر می شود که خدمات تولیدی ارائه شده مطابق با نیازهای مشتریان باشد.
دانلود نمونه
موضوع:
ارزیابی و مقایسه مدیریت دانش در شرکت های دارویی (داملران و کیمیا فام)
چکیده:
ما در عصر دانش زندگي مي کنيم. عبارت “ دانش قدرت است “ جاي خود را در عصر دانايي محوري به “ اشتراک دانش قدرت است “ داده است. هر سازماني، چه کوچک و چه بزرگ تا آنجايي رونق مي يابد که به مأموريت هاي خود دست يابد. هنگامي که يک سازمان تلاش مي کند که به اهداف خود دست يابد، عدم ثبات و تهديدها در محيط، دستيابي به اهداف را به تأخير انداخته يا حتي فرايند آن را تخريب مي سازد.
به دليل اينکه دانش، قدرت است، سرمايه هاي دانش هر سازماني، موفقيت اجرايي آن را تعيين مي کند. وظيفه مديريت دانش، مديريت سرمايه هاي دانشي هر سازماني است. مديريت دانش اساسا مفهوم يا انديشه جديدي نيست. دانش موضوعي نيست که امروز به يکباره به وجود آمده باشد. انسان در مسير تاريخ تکاملي خود و تکامل اجتماعي ناشي از آن همواره توليد کننده دانش بوده است و از آن در ايجاد تغيير در جامعه استفاده نموده است.
مديريت دانش با ايجاد و توسعه دارايی هاي دانش يك سازمان با نگرش فرا رفتن از اهداف سازمان مرتبط است و مستلزم تمام فعاليت هايي است كه با شناسايي، تشريك و ايجاد دانش مرتبط هستند . اين كار نيازمند سيستم هايي جهت ايجاد و نگهداري منابع دانش، پرورش و تسهيل دانش و يادگيري سازماني است. در اين خصوص سازمان هايي موفق هستند كه دانش را به عنوان يك دارايي مي نگرند و ارزش ها و هنجارهاي سازماني كه موجب حمايت از ايجاد و تشريك دانش مي شود را توسعه مي دهند.
مديريت دانش به خلق، اشتراك گذاري و نفوذ دادن دانش در فكر، ذهن و تخيل افراد مي پردازد و تلاش مي كند تا دانش هاي پراكنده شده در افراد سازمان را به گونه اي جمع آوري و مديريت كند تا به خلق دانش جدیدی منجر شود.
دانلود نمونه
نوشتن پروپوزال کارشناسی ارشد مدیریت صنعتی
دپارتمان علوم انسانی و مدیریت موسسه هورتاش به منظور نوشتن پروپوزال مدیریت ، متشکل از فارغ التحصیلان دانشگاه های برتر کشور در رشته مدیریت صنعتی، بدین وسیله آمادگی خود جهت مشاوره در نوشتن پروپوزال و طرح های پژوهشی رشته مدیریت صنعتی اعلام می نماید. جهت ثبت سفارش طرح پژوهشی خود فرم خلاصه شده زیر را تکمیل فرمایید تا همکاران ما در اولین فرصت جهت پیگیری درخواست، با شما تماس بگیرند.
پرسش و پاسخ درباره نمونه پروپوزال کارشناسی ارشد مدیریت صنعتی
1. پروپوزال کارشناسی ارشد مدیریت صنعتی چیست؟
پروپوزال کارشناسی ارشد مدیریت صنعتی یک مستند اولیه است که دانشجو در آغاز دوره تحقیقاتی خود برای پایاننامه تهیه میکند. این مستند شامل معرفی موضوع تحقیق، سوالات تحقیقاتی، روشهای پژوهش، منابع و مراجع، و اهداف تحقیق است. پروپوزال در واقع طرحی از پروژه تحقیقاتی است که باید مورد تایید استاد راهنما و دانشگاه قرار گیرد.
2. چرا پروپوزال کارشناسی ارشد مدیریت صنعتی مهم است؟
پروپوزال یک بخش کلیدی از فرآیند تحقیقاتی است زیرا:
- دستورالعمل تحقیق: پروپوزال بهعنوان نقشه راه تحقیق عمل میکند و نشان میدهد که دانشجو چگونه قرار است به سوالات تحقیقاتی پاسخ دهد.
- تصویب اولیه: پروپوزال باید مورد تایید استاد راهنما و کمیته بررسی پایاننامه قرار گیرد تا دانشجو مجاز به ادامه پروژه باشد.
- سنجش قابلیت تحقیق: پروپوزال امکان ارزیابی قابلیت اجرای تحقیق و همچنین منابع و ابزار مورد نیاز را فراهم میآورد.
3. اجزای اصلی پروپوزال کارشناسی ارشد مدیریت صنعتی چیست؟
پروپوزال کارشناسی ارشد مدیریت صنعتی معمولاً شامل اجزای زیر است:
- عنوان تحقیق: بیان دقیق و شفاف موضوع تحقیق.
- مقدمه و بیان مسأله: تشریح مشکل یا سوال اصلی که تحقیق به آن پرداخته است.
- اهداف تحقیق: مشخص کردن هدفهای اصلی و فرعی تحقیق.
- سوالات تحقیق: پرسشهایی که در طول تحقیق باید به آنها پاسخ داده شود.
- پیشینه تحقیق: مرور تحقیقات قبلی در زمینه موضوع مورد نظر.
- روش تحقیق: روشها و رویکردهای مورد استفاده برای جمعآوری و تجزیه و تحلیل دادهها.
- مدلهای تحلیلی: مدلها یا چارچوبهای مفهومی که برای تحلیل دادهها استفاده خواهند شد.
- منابع و مراجع: فهرست منابع علمی مورد استفاده برای تدوین پروپوزال.
4. چگونه میتوان یک پروپوزال کارشناسی ارشد مدیریت صنعتی خوب نوشت؟
برای نوشتن یک پروپوزال کارشناسی ارشد مدیریت صنعتی خوب، باید به نکات زیر توجه کرد:
- موضوع جدید و مرتبط: انتخاب موضوعی که هم جدید و هم کاربردی در دنیای صنعت و مدیریت باشد.
- دقت در روش تحقیق: انتخاب روش تحقیقاتی مناسب و قابل اجرا، مانند روشهای کمی یا کیفی.
- پیشینه تحقیق: بررسی و تحلیل تحقیقات پیشین برای شفافسازی خلأهای علمی و نیاز به تحقیق بیشتر.
- ساختار منظم: نگارش پروپوزال بهصورت منظم و به شکلی که تمامی بخشها بهدرستی و با دقت توضیح داده شوند.
5. چه سوالاتی باید در پروپوزال کارشناسی ارشد مدیریت صنعتی مطرح شوند؟
سوالات اصلی که باید در پروپوزال کارشناسی ارشد مدیریت صنعتی به آنها پاسخ داده شود عبارتند از:
- چرا این موضوع تحقیقاتی مهم است؟
- چه خلأ علمی در این حوزه وجود دارد؟
- هدف تحقیق چیست و چه نتایجی از آن انتظار میرود؟
- چه روشهای تحقیقی برای رسیدن به اهداف تحقیق مناسب است؟
- چه موانعی ممکن است در طول تحقیق پیش آید و چگونه میتوان آنها را برطرف کرد؟
6. چگونه انتخاب موضوع برای پروپوزال کارشناسی ارشد مدیریت صنعتی انجام میشود؟
انتخاب موضوع باید با توجه به علایق شخصی، نیازهای صنعتی و مشکلات موجود در سازمانها و شرکتها صورت گیرد. برخی از موضوعات متداول برای تحقیق در رشته مدیریت صنعتی شامل بهینهسازی فرآیندهای تولید، مدیریت منابع انسانی، استراتژیهای بازاریابی، و تحلیل دادههای کلان است.
7. آیا پروپوزال کارشناسی ارشد مدیریت صنعتی باید دارای مدل یا فرضیه باشد؟
بله، در پروپوزال کارشناسی ارشد مدیریت صنعتی باید مدلهای تحلیلی یا فرضیههایی که تحقیق به بررسی آنها خواهد پرداخت، بهطور واضح بیان شوند. این مدلها میتوانند شامل مدلهای مدیریتی، اقتصادی یا اجتماعی باشند که به تحلیل دادهها و پیدا کردن پاسخ به سوالات تحقیق کمک میکنند.
8. چه ویژگیهایی یک پروپوزال کارشناسی ارشد مدیریت صنعتی خوب دارد؟
یک پروپوزال خوب باید ویژگیهای زیر را داشته باشد:
- دقیق و شفاف: مطالب باید بهطور دقیق و شفاف بیان شوند تا هیچگونه ابهامی برای خواننده باقی نماند.
- مطابق با استانداردهای علمی: رعایت استانداردهای نوشتاری و فرمتهای علمی ضروری است.
- قابل اجرا: پروپوزال باید حاوی روشها و منابعی باشد که در عمل قابل پیادهسازی باشند.
- پاسخگو به سوالات تحقیق: پروپوزال باید بهگونهای باشد که بتواند بهطور مؤثر به سوالات تحقیقاتی پاسخ دهد.
9. چه مشکلاتی ممکن است در نوشتن پروپوزال کارشناسی ارشد مدیریت صنعتی پیش آید؟
برخی از مشکلات متداول در نوشتن پروپوزال عبارتند از:
- عدم وضوح موضوع: گاهی انتخاب موضوعی که بهطور کامل مشخص و شفاف نباشد میتواند مشکلاتی ایجاد کند.
- کمبود منابع: عدم وجود منابع و مراجع کافی برای تحقیق میتواند انجام پروپوزال را دشوار کند.
- شکست در تدوین فرضیهها: تدوین فرضیهها یا مدلهای تحلیلی غیرقابل آزمایش و ضعیف میتواند پروپوزال را ضعیف کند.
10. چگونه میتوان از استاد راهنما در نوشتن پروپوزال کمک گرفت؟
استاد راهنما با توجه به تخصص و تجربه خود میتواند راهنماییهای مفیدی در انتخاب موضوع، تعیین روش تحقیق، و ساختاردهی پروپوزال ارائه دهد. علاوه بر این، استاد راهنما میتواند به بررسی دقیقتر پیشینه تحقیق و منابع موجود کمک کند و از بروز خطاهای علمی جلوگیری کند.
11. پروپوزال کارشناسی ارشد مدیریت صنعتی باید چند صفحه باشد؟
طول پروپوزال بهطور معمول بین 10 تا 30 صفحه است، اما این مقدار ممکن است بسته به دانشگاه و استاد راهنما متغیر باشد. باید اطمینان حاصل شود که تمامی بخشهای ضروری در پروپوزال گنجانده شده و مطالب بهطور مفصل و دقیق توضیح داده شده باشند.