نمونه پروپوزال کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی
نمونه پروپوزال مدیریت بازرگانی موردی است که اغلب دانشجویان کارشناسی ارشد مدیریت به دنبال آن بوده تا بتوانند در راستای نوشتن پروپوزال خود از آن بهره ببرند. از طرفی بسیاری از دانشجویان به دنبال مورد مشابه با کار آموزش انجام شده توسط خودشان که به صورت کامل و درست تکمیل شده باشد، می گردند تا با قیاس بین آنها کمبودها را جبران نمایند.لازم به ذکر است پروپوزال های قرار گرفته در ادامه تماما پروپوزال های آموزش انجام شده توسط موسسه هورتاش بوده که مربوط به سالیان گذشته بوده و با کسب اجازه از دانشجو و همراه با رضایت ایشان به منظور کمک به سایر دانشجویان در سایت قرار گرفته است.
نمونه پروپوزال مدیریت بازرگانی
موضوع:
چکیده:
نوع برداشت و شناخت نام تجاری توسط مشتری، مقدمه اصلی وفاداری به برند محسوب می شود و به این ترتیب نقش مهمی در انتخاب نام تجاری توسط مصرف کننده و رفتار خرید او ایفا می کند. مطالعه شناخت و ترجیح نام تجاری عمدتا بر رفتار خرید در مراکز خرید بزرگ تمرکز دارند و مطالعاتی که بر روی ترجیحات مشتریان در زمان خرید در برندهای فروشگاهی آموزش انجام شده باشد، کم است.
اگر چه تصور عمومی بر آن است که مارک های فروشگاهی عمدتا از کیفیت کم و قیمت ارزان برخوردارند، اما در حال حاضر توزیع کنندگان در حال ارتقاء برندهای فروشگاهی از حیث قیمت و کیفیت هستند و مصرف کنندگان نیز به این موضع تا حدودی اشراف یافته اند و حتی مشتریان به برخی از این برندها وفادار شده اند.
ادراکات عمومی از برند به ادراک کلی درباره برند مرتبط می شود که بر اساس یک تصویر و دیدگاه کلی از برند ایجاد شده است. بر اساس این تعریف دو جنبه آگاهی برندی و تصویر برند ادراک عمومی از برند را منعکس می کنند. آگاهی برند و تصویر برند، نقش مهمی را در تصمیم گیری مصرف کننده بازی می کنند زیرا آگاهی برند بر شکل گیری و نیرومندی نمایندگی های برند در یک منطقه تأثیر می گذارد. همچنین افزایش سطح آگاهی برندی و تصویر برند می تواند ارتباطات بازاریابی را به طور اثربخشی افزایش دهد.
دانلود نمونه
موضوع:
چکیده:
عمده ترین هدف شرکت ها از ورود به بازارهاي بین المللی، ایجاد فرصت هاي مناسب براي کسب سود است. صادرات، امروزه به عنوان یک عامل رشد و توسعه شرکت ها به شمار می رود. به همین خاطر آن ها به دنبال شناسایی فاکتورهاي تاثیرگذار مانند بازاریابی در جهت بهبود عملکرد صادراتی شرکت خود هستند. اهداف عمومی بازاریابی صادارت شامل بهبود موقعیت شرکت در بازار، افزایش رضایت مشتري، تقویت چهره شرکت و ارتقای سابقه شرکت می باشد که برای توسعه بازار هدف لازم و ضروری است.
دانلود نمونه
موضوع:
چکیده:
تعاریف متعددي از سرمایه گذاري مستقیم خارجی ارائه شده است. صندوق بین المللی پول، سرمایه گذاري مستقیم خارجی را به این صورت تعریف می کند: “سرمایه گذاري مستقیم خارجی، سرمایه گذاري است که به هدف کسب منافع پایدار در کشوري به جز موطن فرد سرمایه گذار آموزش انجام می شود و هدف سرمایه گذار از این نوع سرمایه گذاري آن است که در مدیریت بنگاه مربوط نقش مؤثر داشته باشد.
به اعتقاد صندوق بین المللی پول، سرمایه گذاري مستقیم خارجی عبارت است از: “سرمایه گذاري که مستلزم یک ارتباط بلند مدت است و نشان دهنده منافع پایدار و کنترل واحد اقتصادي مقیم یک کشور (سرمایه گذار مستقیم خارجی یا بنگاه مادر) بر واحد اقتصادي مقیم کشور دیگر(سرمایه گذاري آموزش انجام شده در کشور میزبان به صورت شعبه فرعی بنگاه مادر) است”.
به نظر می رسد که وجه تمایز سرمایه گذاري مستقیم خارجی از دیگر سرمایه گذاري هاي خارجی، لزوم نفوذ قابل توجه سرمایه گذار خارجی در مدیریت بنگاه باشد. فارغ از معیار تمایز بین دوره بلند مدت و کوتاه مدت، باید خاطر نشان کرد که از نقطه نظر تعریف دوره هاي زمانی مالی- بلند بودن سرمایه گذاري مستقیم خارجی یکی از ویژگی هاي تبعی آن است.
چرا که جستجوي منافع پایدار و متعاقب آن، نفوذ و قدرت اعمال نظر در مدیریت بطور تلویحی در یک فرایند سرمایه گذاري بلند مدت محتمل است، ولی بلند مدت بودن، وجه تمایز سرمایه گذاري مستقیم خارجی با سایر سرمایه گذاري ها نیست. چون که تمامی سرمایه گذاري هاي غیر مستقیم خارجی لزوما کوتاه مدت نیستند.
دانلود نمونه پروپوزال مدیریت بازرگانی 3
موضوع:
چکیده:
در طول تاریخ مفهوم نقش دولت، تغییر و تحول چشمگیری یافته است. شرکت های صنعتی و تجاری در سال های اخیر از دولت ها انتظار کار بیشتری داشته اند. حضور دولت ها چه از نظر کمی (حجم فعالیتها) و چه از نظر کیفی(عمق پیچیدگی وظایف) در زمینه مسایل اقتصادی به طور مداوم افزایش یافته است. در واقع در کشور ما به دلیل حجم بزرگ دولت و ضریب نفوذ بالای سیاست های دولت در تمام بخش ها، هر گونه فعالیت و سیاست دولت می تواند تاثیر بسزایی در بخش های مختلف جامعه بگذارد.
از طرفی بسیاری از شرکت ها به خاطر فقدان تجربه، منابع محدود، یا سایر موانع نمی توانند یا نمی خواهند صادرات را به طور وسیع دنبال کنند. برنامه های توسعه صادرات توسط دولت، تشکل های تجاری و دیگر سازمان ها ارایه می شوند تا به شرکتها برای غلبه بر این محدودیت ها کمک نموده و نقش کلیدی در تشویق فعالیتهای تجاری بین الملل ایفا کنند.
هر چند بررسی سیستماتیکی وجود ندارد که ارتباط علی بین برنامه ها و عملکرد صادراتی شرکت ها را نشان بدهد، و علی رغم گزارشات متعددی که نشانگر تاثیر مثبت استفاده وسیع از کمک های صادراتی بر رشد صادرات شرکت ها است، تنها تعداد معدودی از مطالعات، اثر برنامه های صادراتی دولت را بر عملکرد صادراتی شرکت ها بررسی کرده اند.
دانلود نمونه
موضوع:
چکیده:
در طي دو دهه گذشته سازمان هاي بسياري به اهميت رضايتمندي مشتريان خود واقف شده و دريافته اند كه حفظ مشتريان موجود، به مراتب كم هزينه تر از جذب مشتريان جديد است. بنابراين شركت ها همواره بايد ناظر و مراقب تعامل بين خود و مشتريانشان باشند و با شناخت و درك صحيح از نيازها و ارزش هاي مدنظر مشتريان، كالا و خدمات با ارزشي به آنها ارائه كنند تا با جلب رضايتمندي در آنها وفاداري ايجاد كنند.
امروزه ديگر رضايتمندي مشتريان كافي نبوده و شركت ها نبايد به رضايتمندي مشتريان دلخوش كنند، آن ها بايد مطمئن شوند كه مشتريانشان، وفادار هستند. در اين پارادايم هدف، برقراري روابط بلندمدت و متقابل با گروههاي ذينفع، بويژه مشتريان مي باشد، به طوري كه مشتريان بيشتري را حفظ و مشتريان كمتري از دست بدهيم.