نمونه پایاننامه کارشناسی ارشد مهندسی برق – مخابرات
نمونه پایاننامه برق مخابرات موردی است که اغلب دانشجویان کارشناسی ارشد مهندسی برق گرایش مخابرات به دنبال آن بوده تا بتوانند در راستای نوشتن پایاننامه خود از آن بهره ببرند. از طرفی بسیاری از دانشجویان به دنبال مورد مشابه با کار آموزش انجام شده توسط خودشان که به صورت کامل و درست تکمیل شده باشد، می گردند تا با قیاس بین آنها کمبودها را جبران نمایند. از طریق مقایسه کار خود با پایاننامه های آموزش انجام شده می توان به دیگر جنبه های تحقیقاتی پیرامون موضوع پایاننامه پی برد.
لازم به ذکر است پایاننامه های قرار گرفته در ادامه ، پایاننامه های گردآوری شده از منابع مختلف بوده و موسسه هورتاش در مورد صحت و یا کیفیت این پایاننامه ها هیچ تضمین و ادعایی ندارد.
نمونه پایاننامه برق مخابرات
موضوع:
چکیده:
در این پایاننامه طراحی فیلتر دو بانده مایکروویو با دو ساختار متفاوت با سطوح انتخابگر فرکانس بررسی و معایب و مزایای این دو ساختار بیان شده است. در ساختار اول از دو لایه سطح انتخابگر فرکانس با عنصر حلقه دایروی و در ساختار دوم از یک لایه سطح انتخابگر فرکانس با دو عنصر حلقه دایروی ادغام شده، استفاده شده است. در بخش اصلی پایاننامه طراحی یک فیلتر دوبانده میان¬نگذر مایکروویو با ساختار نوع دوم در باند فرکانسی GHz 7 – 3 برای کاربردهایی مثل عایق های تداخل الکترومغناطیس آموزش انجام شده و نشان داده شده است که پاسخ فرکانسی فیلتر طراحی شده نسبت به تغییرات زاویه تابش و قطبش موج تابشی پایدار است.
از ویژگی¬های این فیلتر کم حجم بودن و مقرون به صرفه بودن آن می¬باشد. چون فرمول دقیقی برای بدست آوردن مشخصات مناسب این فیلترها وجود ندارد، تاثیر پارامترهای یک سلول واحد از هر کدام از فیلترها به وسیله نرم افزار CST بررسی شد. این پارامترها شامل دوره تناوب ساختار (p)، شعاع متوسط حلقه دایروی (r) و ضخامت حلقه دایروی (w) می باشند. از شبیه سازی های آموزش انجام شده، نتایج زیر حاصل شد:
- مهمترین عامل برای تغییر پهنای باند فیلتر، تغییر w است.
- حساسیت فرکانس تشدید فیلتر به پارامترهای r و p نسبت به w بیشتر است.
- تاثیر پارامتر r در تغییر فرکانس تشدید ناشی از زوایای تابش صفر و 60 درجه، بیشتر از پارامترهای دیگر (r وw) است.
دانلود نمونه پایاننامه برق مخابرات 1
موضوع:
چکیده:
در این رسالهیاتز هدف طراحی و شبیهسازی رادار دهانه ترکیبی به منظور بکارگیری در پهپاد است. در طی این رسالهیاتز به بررسی روابط و چگونگی عملکرد برخی الگوریتمهای بکار رفته در این رادارها ، مانند پردازش داپلر و الگوریتمهای جبرانسازی پرداخته و سعی شده است که روابط مربوط به طراحی کلان این رادار ارائه گردد. بر اساس روابط و نیازمندی مطرح شده، رادار دهانه ترکیبی طراحی و نتایج حاصل از شبیه سازی ارائه شده است.
همچنین در طی این تحقیق الگوریتمی جدید برای جبرانسازی حرکت غیر ایدهال سکوی حامل پیشنهاد شده است. اساس این الگوریتم تخمین مسیر حرکت رادار با تقریبهای خطی است. تئوری و روابط این الگوریتم استخراج و با شبیه سازی و مقایسه با مسیرایدهال صحت عملکرد آن بررسی شده است.
دانلود نمونه پایاننامه برق مخابرات 2
موضوع:
چکیده:
در این پایاننامه عملکرد روش های وفقی در تضعیف سیگنال های تداخای شامل سیگنال مسیرمستقیم و کلاتر و میزان پیچیدگی محاسباتی روش¬ها بررسی و پارامترهای مناسب هر روش در رادار پسیو مبتنی بر سیگنال DVB-T استخراج شده است. در این پایان¬نامه فیلترهای وفقی مورد استفاده جهت حذف سیگنال¬های تداخلی فیلترهای مبنی بر الگوریتم های LMS، NLMS، VSLMS، VSNLMS، RLS و FT-RLS می باشد.
نتایج نشان می دهد که الگوریتم¬های LMS و NLMS با انتخاب مناسب پارامترها با وجود آن¬که پیچیدگی محاسباتی چندانی ندارند، اما رفتار مناسبی از جهت تضعیف کلاتر و آشکارسازی صرف نخواهند داشت. الگوریتم¬های VSLMS و VSNLMS عملکرد بهتری از الگوریتم¬های LMS و NLMS دارند اما میزان افت عملکرد این دو الگوریتم نیز از نقطه¬نظر آشکارسازی هدف بیش از الگوریتم¬های RLS و FT-RLS می باشد.
الگوریتم¬های RLS و FT-RLS از جهت حذف سیگنال¬های تداخلی و از نقطه¬نظر آشکارسازی هدف رفتار مناسب تر و بهتری نسبت به الگوریتم¬های خانواده LMS دارند. البته الگوریتم FT-RLS نیز نسبت به الگوریتم RLS دارای افت عملکرد می باشد اما زمانی که برد کلاتر و متناسب با آن طول فیلتر وفقی مورد نیاز زیاد باشد پیاده¬سازی الگوریتم RLS به علت پیچیدگی محاسباتی زیاد، حجم بالایی از محاسبات را به سیستم تحمیل می کند و در این حالت استفاده از الگوریتم FT-RLS که حجم محاسباتی بسیار کم تری دارد با وجود افت عملکرد راه حل مناسبی به نظر می رسد.
دانلود نمونه پایاننامه برق مخابرات 3
موضوع:
چکیده:
رشد روز افزون تقاضا برای سیستم های مخابراتی با نرخ داده ی بالا همراه با کیفیت خدمات مطلوب، طراحی این گونه سیستم ها را به یک چالش اصلی و زمینه ی تحقیقاتی بسیار مهم در علم مهندسی مخابرات تبدیل کرده است. از آنجا که افزایش پهنای باند و/یا توان ارسالی به منظور افزایش نرخ داده راهکاری پر هزینه و بعضا غیر عملی است، استفاده از تکنیک هایی نظیر MIMO و OFDM که به شکل کارآمدی از پهنای باند موجود استفاده می کنند بسیار مورد توجه می باشد.
ترکیب این دو تکنیک مذکور با توجه به مزیت های هر یک امکان دستیابی به یک شبکه ی مخابراتی با نرخ داده ی بالا و پوشش وسیع را فراهم نموده است تا جایی که MIMO-OFDM را به تکنولوژی اصلی سیستمهای مخابراتی نسل چهارم تبدیل کرده است. جهت بهره بردن از مزایای این سیستم ها به اطلاعات حالت کانال در گیرنده نیاز داریم که این مهم با استفاده از الگوریتم های مختلف تئوری تخمین محقق می شود.
تخمین کانال با استفاده از سیگنال های آموزشی و تخمین کانال به صورت کور دو رویکرد عمده در بدست آوردن اطلاعات حالت کانال در گیرنده می باشند. با توجه به اهمیت کیفیت، بار محاسباتی، و سرعت همگرایی تخمین کانال که به صورت مستقیم بر عملکرد سیستم های مخابراتی تاثیر گذار است، در این پایاننامه به مطالعه ی روش های تخمین کانال مبتنی بر سیگنال های آموزشی پرداخته ایم. در این پایاننامه ضمن معرفی ساختار های مختلف سیگنال های آموزشی، به تشریح روش های مختلف تخمین کانال پرداخته ایم و آن ها را از منظر عملکرد، میزان استفاده از پهنای باند، و همچنین بار محاسباتی بررسی و مقایسه نموده ایم.
عملکرد الگوریتم های مختلف تخمین کانال را به صورت تحلیلی و هم با استفاده از شبیه سازی های کامپیوتری بر روی شرایط مختلف کانال اعم از محوشدگی سریع و آهسته نشان داده و مزایا و معایب هر یک را بر شمرده ایم. همچنین با آنالیز خطای تخمین کانال، سیگنال های آموزشی بهینه را جهت رسیدن به تخمین کانال با حداقل مقدار خطا ارائه نموده ایم. در انتها الگوریتمی را برای بهبود عملکرد تخمین کانال برای کانال محوشدگی two-ray که یکی از متداول ترین و پرکاربردترین مدل های کانال مخابراتی می باشد پیشنهاد داده که عملکرد آن چه به صورت تحلیلی و چه با استفاده از شبیه سازی کامپیوتری آنالیز شده است.
دانلود نمونه پایاننامه برق مخابرات 4
موضوع:
چکیده:
آنتن های موجبر شکاف دار در سال 1943 در دانشگاه Mc-Gill معرفی شدند. ساختار ساده، بازده بالا و پلاریزاسیون خطی این تشعشع کننده ها ، باعث محبوبیت آن ها در بسیاری از کاربردهای راداری شده است. برای پلاریزاسیون عمودی و اسکن زاویه ای زیاد، شکاف های روی بدنه باریک موجبر استفاده می شود. یک شکل متداول از این شکاف ها، شکاف های اریب می باشد. کوپلینگ بین المان های مجاور، به صورت قابل ملاحظه ای سطح لوب کناری را تحت تاثیر قرار می دهد. برای شکاف های روی بدنه باریک موجبر یک فرمول بندی دقیقی در دسترس نیست. به دلیل فرورفتگی طول شکاف ها به بدنه پهن موجبر آنالیز تحلیلی این شکاف ها مشکل است.
در این مورد معمولا نتایج اندازه گیری استفاده می شود که بسیار هزینه بر می باشد. در این کار با استفاده از نرم افزار CST-Microwave Studio که یک تحلیگر میدانی عددی تمام موج می باشد، رسانایی و طول های رزونانس شکاف ها با در نظر گرفتن اثر کوپلینگ به وسیله اعمال شرایط مرزی پریودیک، محاسبه می شود. یک نمودار رسانایی برای المان های متفاوت فراهم و برای طراحی یک آرایه موج رونده موجبر شکاف دار استفاده می شود. کج شدن شکاف ها باعث افزایش پلاریزاسیون متقاطع می شود.
در این کار یک نمونه شکاف چرخش نیافته که پلاریزاسیون متقاطع بسیار کمتری را به وجود می آورد پیشنهاد می شود. ساختار پیشنهاد شده از لحاظ ساخت بسیار آسان بوده و دارای مزیت قابل تیونینگ بودن با حساسیت کم به تلرانس ساخت می باشد. در این مورد هم یک نمودار طراحی برای رسانایی شکاف ها که اثر کوپلینگ متقابل بین شکاف ها را در نظر می گیرد فراهم می شود. آرایه طراحی شده با این نمونه از شکاف ها با طراحی با شکاف های اریب مقایسه می شود تا بهبود پلاریزاسیون متقاطع را نشان دهد.