نمونه پایان نامه کارشناسی ارشد مهندسی نساجی
انتخاب موضوع مناسب برای پایان نامه کارشناسی ارشد مهندسی نساجی، گامی بسیار مهم در فرآیند انجام تحقیق و نگارش آن است. موضوع پایان نامه باید به گونه ای باشد که:
- از اهمیت و نوآوری کافی برخوردار باشد.
- قابل تحقیق و انجام باشد.
- به منابع و اطلاعات مورد نیاز دسترسی داشته باشید.
- در زمینه تخصصی شما باشد.
- به شما در کسب دانش و مهارت های جدید کمک کند.
در این مقاله، به بررسی نمونه هایی از موضوعات پایان نامه کارشناسی ارشد مهندسی نساجی، منابعی برای یافتن موضوع مناسب و نکاتی برای انتخاب موضوع می پردازیم.
نمونه هایی از موضوعات پایان نامه کارشناسی ارشد مهندسی نساجی:
- بررسی تاثیر نوع الیاف و روش بافت بر خواص مکانیکی پارچه های پودى- تاری
- ارائه روش جدیدی برای رنگرزی الیاف پشمی با استفاده از رنگ های طبیعی
- تحلیل تاثیر تکمیل ضد چروکی بر روی ثبات رنگی پارچه های نخی
- بررسی تاثیر نوع رزین و روش تکمیل بر روی خواص ضد آب پارچه های پلی استر
- ارائه روش جدیدی برای چاپ طرح بر روی پارچه های ابریشمی با استفاده از روش چاپ دیجیتال
- تحلیل تاثیر نانوذرات بر روی خواص ضد میکروبی پارچه های پنبه ای
- بررسی تاثیر نوع ریسندگی و بافندگی بر روی پرزدهی پارچه های پشمی
- ارائه روش جدیدی برای بازیافت ضایعات نساجی
- تحلیل تاثیر نوع رنگ و روش رنگرزی بر روی پوست انسان
- بررسی تاثیر شرایط محیطی بر روی پوسیدگی پارچه های نخی
منابعی برای یافتن موضوع مناسب:
- مقالات علمی: می توانید با مطالعه مقالات علمی در زمینه مهندسی نساجی، موضوعات جدید و جالب را برای پایان نامه خود پیدا کنید.
- کنفرانس ها و همایش ها: شرکت در کنفرانس ها و همایش های مرتبط با مهندسی نساجی می تواند به شما در یافتن موضوعات جدید و ایده های نو کمک کند.
- پایگاه های اطلاعاتی علمی: می توانید از پایگاه های اطلاعاتی علمی مانند SID، Magiran و علم نت برای جستجوی موضوعات پایان نامه در زمینه مهندسی نساجی استفاده کنید.
- اساتید و متخصصان: می توانید از اساتید و متخصصان رشته مهندسی نساجی برای مشورت و دریافت ایده برای انتخاب موضوع پایان نامه خود استفاده کنید.
نکاتی برای انتخاب موضوع:
- به علایق و توانایی های خود توجه کنید.
- موضوعی را انتخاب کنید که به شما در کسب دانش و مهارت های جدید کمک کند.
نمونه پایاننامه کارشناسی ارشد مهندسی نساجی – شیمی نساجی
نمونه پایاننامه کارشناسی ارشد مهندسی نساجی موردی است که اغلب دانشجویان کارشناسی ارشد مهندسی نساجی گرایش شیمی نساجی به دنبال آن بوده تا بتوانند در راستای نوشتن پایاننامه خود از آن بهره ببرند. از طرفی بسیاری از دانشجویان به دنبال مورد مشابه با کار آموزش انجام شده توسط خودشان که به صورت کامل و درست تکمیل شده باشد، می گردند تا با قیاس بین آنها کمبودها را جبران نمایند. از طریق مقایسه کار خود با پایاننامه های آموزش انجام شده می توان به دیگر جنبه های تحقیقاتی پیرامون موضوع پایاننامه پی برد.
لازم به ذکر است پایاننامه های قرار گرفته در ادامه ، پایاننامه های گردآوری شده از منابع مختلف بوده و موسسه هورتاش در مورد صحت و یا کیفیت این پایاننامه ها هیچ تضمین و ادعایی ندارد.
نمونه پایاننامه شیمی نساجی
موضوع:
چکیده:
عملیات کوپلیمریزاسیون گرافت مونومر متیل متاکریلات روی پارچه پلی استربا استفاده از آغازگر بنزوئیل پراکساید آموزش انجام شده است سپس عملیات آماده سازی مختلف شامل هیدرولیز قلیایی با سود و آنزیم لیپکس روی پارچه های خام و پس از آن عملیات کوپلیمریزاسیون گرافت روی نمونه های آماده سازی شده آموزش انجام گرفت بر اثر شرایط مختلف آماده سازی نظیر زمان، دما، غلظت و PH روی کاهش وزن نمونه و درصد گرافت بررسی شد.
آزمایشات استحکام، رطوبت بازیافتی، تصویربرداری با SEM طیف سنجی FTIR برای تعیین خصوصیات گرافت شده مورد استفاده قرار گرفت. نتایج نشان می دهند که آموزش انجام عملیات آماده سازی به نحو قابل توجهی درصد گرافت حاصل روی کالا را افزایش می دهد و افزایش شدت عملیات آماده سازی به صورت کنترل شده و به نحوی که موجب تخریب کالا نگردد می تواند جهت افزایش درصد گرافت و بهبود خصوصیات کالای عمل شده به کار رود.
دانلود نمونه پایاننامه شیمی نساجی 1
موضوع:
چکیده:
یکی از عوامل که در تعیین مقاومت پیچشی و خمشی الیاف نقش مهمی ایفا می کند، شکل سطح مقطع می باشد. در این پایاننامه ارتباط بین شکل سطح مقطع با میزان آرایش یافتگی و تاثیر آن در مقاومت پیچیشی و خمشی، برای سه نمونه از الیاف Polypopylene با اشکال سطح مقطع Oetalobal,Trilobal,Hollow Trilobal بررسی شد. برای اندازه گیری مقاومت پیچشی، دستگاهی نوین طراحی گردید.
هم چنین دستگاه دیگری برای مقاومت خمشی نمونه ها طراحی شد. تست مقاومت پیچشی برای هر کدام از نمونه ها پنج بار تکرار شد و مقدار سختی پیچش برای هر کدام از نمونه ها تعیین گردید. هم چنین آزمون دانکن در سطح معنی دار 05/0 بر روی جواب ها اعمال شد، و با توجه به این که در میزان کریستال ها تفاوت چندانی وجود نداشت، اما نمونه با سطح مقطع Hollow Trilobal دارای مقاومت پیچشی و خمشی بیشتری از دو نمونه دیگر بود.
دانلود نمونه پایاننامه شیمی نساجی 2
موضوع:
چکیده:
در این تحقیق از ترکیب دو روش چاپ سوخت و چاپ برداشت، روشی منحصر به فرد ارائه گردیده است که در آن چاپ سوخت و برداشت به صورت بیولوژیکی و هم زمان در یک پروسه عملیاتی آموزش انجام گرفته است. در هنگام چاپ بر روی پارچه مخمل پنبه، از آنزیم سلولاز استفاده شد. قبل از چاپ نمونه ها به دو دسته تقسیم شدند. دسته اول چاپ و سپس رنگرزی بر روی آن ها آموزش انجام شد و دسته دوم نمونه هایی که ابتدا رنگرزی و سپس چاپ بر روی آن ها آموزش انجام شد. نمونه ها پس از چاپ با خمیر چاپ حاوی آنزیم سولاز، برای 6،4،2 و 10 روز نگهداری و سپس شستشو شدند.
درصد کاهش وزن و هم چنین کاهش ضخامت پارچه در اثر هیدرولیز سلولز توسط آنزیم سلولاز اندازه گیری شد. اسپکتروفوتومتری انعکاسی به منظور بررسی تاثیر آنزیم سلولاز بر روی رنگ و شفافیت کالا آموزش انجام شد. نتایج نشان دهنده از بین رفتن پرزها در اثر هیدرولیز سلولز و تا حدی برداشت رنگی از روی کالا بود و میزان کاهش رنگ در مناطق چاپ خورده، برای نمونه هایی که ابتدا رنگرزی و سپس چاپ شده بودند بیشتر از نمونه هایی که ابتدا چاپ و سپس رنگرزی شده بودند.
دانلود نمونه پایاننامه شیمی نساجی 3
موضوع:
چکیده:
هدف از این طرح تهیه پارچه های پنبه ای ضد آب می باشد که این امر توسط اعمال یک محلول حاوی نانو ذرات سیلیس، سیلان آبگریز با نام تری متوکسی اوکتادسیل سیلان و کراس لینکر با نام تترا اتیل ارتو سیلیکات بر روی پارچه آموزش انجام پذیرفته است. که مقادیر بهینه مصرف نانو ذرات سیلیس و سیلان آبگریز هر کدام با آزمایشاتی تعیین گردیده است.
میزان آبگریزی پارچه های تکمیل شده نیز با روش اندازه-گیری زاویه تماس قطره آب با سطح کالا مورد ارزیابی قرار گرفته، که این کار با پردازش تصویر در نرم افزار مطلب آموزش انجام شده و پس از آموزش انجام تکمیل بر روی نمونه ها، توانستیم به پارچه های ضد آب با میزان آبگریزی بسیار بالا دست پیدا کنیم. که این پارچه ها ملقب به پارچه های ابر آبگریز می باشند.
در این تحقیق فاکتور های دیگری از قبیل تاثیر شرایط اولتراسونیک کردن، پایداری شستشویی، زاویه لغزش قطره بر روی سطح کالا و میزان متنفس بودن پارچه های تکمیل شده، مورد آزمایش و ارزیابی قرار گرفت. و با بررسی نتایج آزمایشات مربوطه، مسخص گردید نمونه های ضد آب شده، علاوه بر آبگریزی بسیار بالا دارای خواص مطلوب جهت کاربری در تهیه پوشاک دارند.
دانلود نمونه پایاننامه شیمی نساجی 4
موضوع:
چکیده:
از بین بردن فلس های لیف پشم همواره به عنوان یک عملیات تکمیلی از زمان های گذشته در صنعت نساجی مطرح بوده است. با توجه به تاثیرات منفی فلس ها در برخی از فرآیندهای نساجی راه کارهای متفاوتی از گذشته تا به امروز ارائه شده و می شوند. با توجه به اهمیت بهبود فرآیندها سعی شده است تا به بررسی تاثیر امواج مافوق صوت بر فلس زدائی پشم پرداخته شود. استفاده از امواج مافوق صوت در صنایع نساجی امروزه اهمیت بسزایی برخوردار است.
با استفاده از این امواج فرآیندهای بسیاری بهینه سازی گردیده و با کاهش هزینه و انرژی و هم چنین افزایش سرعت فرآیند، بهره وری را می توان افزایش داد. در این تحقیق شده است علاوه بر بررسی تاثیر امواج مافوق صوت به تاثیر عوامل دیگر نظیر غلظت هیپوکلریت سدیم و اسید-استیک نیز پرداخته شود.
دانلود نمونه پایاننامه شیمی نساجی 5
مشاوره در نوشتن پایاننامه کارشناسی ارشد مهندسی نساجی – شیمی نساجی
دپارتمان فنی و مهندسی موسسه هورتاش به منظور مشاوره در نوشتن پایاننامه مهندسی نساجی ، متشکل از فارغ التحصیلان دانشگاه های برتر کشور در رشته مهندسی نساجی – شیمی نساجی ، بدین وسیله آمادگی خود جهت مشاوره ، نوشتن پایاننامه و طرح های پژوهشی رشته مهندسی نساجی – شیمی نساجی اعلام می نماید. جهت ثبت سفارش طرح پژوهشی خود فرم خلاصه شده زیر را تکمیل فرمایید تا همکاران ما در اولین فرصت جهت پیگیری درخواست، با شما تماس بگیرند.