نمونه پایاننامه کارشناس ارشد علوم تربیتی
انتخاب موضوع مناسب برای پایان نامه کارشناسی ارشد علوم تربیتی، گامی اساسی در جهت انجام یک پژوهش موفق و ارزشمند است. موضوع انتخابی باید از نوآوری، اهمیت، قابلیت اجرا و مرتبط بودن با نیازهای آموزشی و پرورشی جامعه برخوردار باشد. در این مقاله، به ارائه تعدادی نمونه از موضوعات پایان نامه در این رشته می پردازیم تا ایده هایی برای انتخاب موضوع پایان نامه خود به شما ارائه دهیم.
موضوعات مربوط به برنامه ریزی آموزشی:
- بررسی و تحلیل برنامه درسی (برنامه درسی ملی) دوره ابتدایی در درس علوم تجربی و ارائه راهکارهای ارتقای آن.
- بررسی و تحلیل محتوای آموزشی کتاب فارسی پایه هفتم و ارائه راهکارهای ارتقای آن.
- بررسی و تحلیل روش های تدریس درس ریاضی پایه هشتم و ارائه راهکارهای ارتقای آن.
- بررسی و تحلیل نقش ارزشیابی در یادگیری دانش آموزان دوره متوسطه و ارائه راهکارهای ارتقای آن.
- بررسی و تحلیل عوامل موثر بر انگیزه تحصیلی دانش آموزان دوره ابتدایی و ارائه راهکارهای ارتقای آن.
موضوعات مربوط به مدیریت آموزشی:
- بررسی و تحلیل نقش مدیر در ارتقای کیفیت آموزش در مدارس ابتدایی.
- بررسی و تحلیل عوامل موثر بر رضایت شغلی معلمان دوره متوسطه.
- بررسی و تحلیل چالش های مدیریت مشارکتی در مدارس و ارائه راهکارهای غلبه بر آنها.
- بررسی و تحلیل نقش فناوری اطلاعات و ارتباطات در مدیریت آموزشی مدارس.
- بررسی و تحلیل نقش انجمن اولیا و مربیان در ارتقای کیفیت آموزش در مدارس.
موضوعات مربوط به تعلیم و تربیت:
- بررسی و تحلیل نقش هوش هیجانی در یادگیری دانش آموزان دوره متوسطه.
- بررسی و تحلیل تاثیر آموزش مهارت های زندگی بر رفتارهای اجتماعی دانش آموزان دوره ابتدایی.
- بررسی و تحلیل نقش خلاقیت در حل مساله دانش آموزان دوره راهنمایی.
- بررسی و تحلیل تاثیر استعدادهای درخشان بر پیشرفت تحصیلی دانش آموزان دوره متوسطه.
- بررسی و تحلیل نقش نظارت و راهنمایی تحصیلی در انتخاب رشته تحصیلی دانش آموزان دوره متوسطه.
موضوعات مربوط به سنجش و اندازه گیری:
- بررسی و تحلیل روایی و پایایی آزمون جامع کنکور سراسری در درس ریاضی.
- بررسی و تحلیل تاثیر روش های مختلف سنجش بر یادگیری دانش آموزان دوره ابتدایی.
- بررسی و تحلیل نقش آزمون های استاندارد در ارتقای کیفیت آموزش.
- بررسی و تحلیل کاربرد آمار در تحقیقات آموزشی.
- بررسی و تحلیل نقش اندازه گیری در فرایند یادگیری و تدریس.
موضوعات مربوط به مشاوره:
- بررسی و تحلیل نقش مشاوره تحصیلی در انتخاب رشته تحصیلی دانش آموزان دوره متوسطه.
- بررسی و تحلیل تاثیر مشاوره گروهی بر اضطراب امتحان دانش آموزان دوره دبیرستان.
- بررسی و تحلیل نقش مشاوره خانواده در پیشگیری از طلاق.
- بررسی و تحلیل تاثیر مشاوره شغلی بر اشتغال زایی فارغ التحصیلان دانشگاهی.
- بررسی و تحلیل نقش مشاوره در توانبخشی افراد معلول.
نکات مهم در انتخاب موضوع:
- به علایق و زمینه های تخصصی خود توجه کنید.
- منابع علمی مرتبط را مطالعه کنید.
- با اساتید و متخصصان مشورت کنید.
- به نیازهای آموزشی و پرورشی جامعه توجه کنید.
- امکانات و منابع لازم برای انجام پژوهش را ارزیابی کنید.
- پروپوزال قوی و متقاعد کننده ای تدوین کنید.
توجه: این فقط نمونه هایی از موضوعات پایان نامه کارشناسی ارشد علوم تربیتی هستند. شما می توانید با توجه به علایق و زمینه های تخصصی خود، موضوعات دیگری را نیز انتخاب کنید.
منابع:
- وب سایت دانشکده یا دانشگاه خود
- پایگاه های اطلاعاتی علمی مانند Google Scholar، ScienceDirect و JSTOR
- کتابخانه دانشگاه
- اساتید و دانشجویان رشته علوم تربیتی
با در نظر گرفتن این راهنمایی ها و ایده ها، می توانید موضوعی مناسب برای پایان نامه کارشناسی ارشد علوم تربیتی خود انتخاب کنید و یک پژوهش موفق و ارزشمند انجام دهید.
نمونه پایاننامه کارشناس ارشد علوم تربیتی موردی است که اغلب دانشجویان کارشناسی ارشد کارشناس ارشد علوم تربیتی به دنبال آن بوده تا بتوانند در راستای نوشتن پایاننامه خود از آن بهره ببرند. از طرفی بسیاری از دانشجویان به دنبال مورد مشابه با کار آموزش انجام شده توسط خودشان که به صورت کامل و درست تکمیل شده باشد، می گردند تا با قیاس بین آنها کمبودها را جبران نمایند.از طریق مقایسه کار خود با پایاننامه های آموزش انجام شده می توان به دیگر جنبه های تحقیقاتی پیرامون موضوع پایاننامه پی برد.
لازم به ذکر است پایاننامه های قرار گرفته در ادامه ، پایاننامه های گردآوری شده از منابع مختلف بوده و موسسه هورتاش در مورد صحت و یا کیفیت این پایاننامه ها هیچ تضمین و ادعایی ندارد.
نمونه پایاننامه کارشناس ارشد علوم تربیتی
موضوع:
ابررسی تأثیر تدریس بر اساس نظریه ساخت و سازگرایی دیالتیکی بر مهارتهای کاوشگری دانشآموزان پایه هفتم راهنمایی در درس علوم تجربی در شهرستان پیرانشهر
چکیده:
هدف این تحقیق بررسی تأثیر تدریس بر اساس نظریه ساخت و سازگرایی دیالتیکی بر مهارتهای کاوشگری دانشآموزان دوره اول متوسطه در درس علوم تجربی در شهرستان پیرانشهر در سال تحصیلی 94 – 1393 می باشد. جامعه آماری عبارت از دانش آموزان دوره اول متوسطه شهرستان پیرانشهر به تعداد 1615 نفر میباشد. روش تحقیق، روش شبه آزمایشی و روش نمونه گیری ،تصادفی ساده می باشد. حجم نمونه با توجه به روش پژوهش شامل دوکلاس در گروه های آزمایش و کنترل می باشد و تعداد هرکلاس 25 نفر می باشد.گردآوری داده ها به وسیله پرسش نامه مهارتهای کاوشگری اکبری (1390) وآلفای کرونباخ آن 84/ . محاسبه شد.
برای تحلیل داده های پژوهش و همچنین برای از بین بردن تاثیرات تعاملی متغیرها از آزمون تحلیل کواریانس استفاده گردید. عمده ترین نتایج تحقیق اینکه در تمامی فرضیه های پژوهش، اختلاف معنی دار و مثبت بین نتایج پیش آزمون گروه کنترل و آزمایش و پس آزمون گروه کنترل و آزمایش وجود دارد. نتایج تحقیق نشان دهنده رد فرضیه صفر و تایید فرضیه های پژوهش حاضر است . همچنین نتایج نشان داد روش تدریس ساخت و سازگرایی دیالکتیکی بر مولفه های برهم زدن عادات ذهنی ، پرسشگری ، فرضیه سازی ، آزمایشگری و تحلیل و نتیجه گیری کاوشگری تاثیر مثبت دارد.
دانلود
موضوع:
بررسی تأثیر مشارکت در حلقههای کندوکاو فلسفی بر رشد تفکر انتقادی در سواد رسانهای (تبلیغات تلویزیونی) در دانشآموزان دخترکلاس هفتم شهر تهران
چکیده:
هدف از این تحقیق «بررسی تأثیر مشارکت در حلقههای کندو کاو فلسفی بر رشد تفکر انتقادی در سواد رسانهای (تبلیغات تلویزیونی) در دانشآموزان کلاس هفتم شهر تهران سال تحصیلی 94-93» ميباشد، برای جامعه پژوهش کلیه دانشآموزان پایه هفتم متوسطه شهر تهران میباشد که نمونههای این پژوهش با شیوه تصادفی خوشهای از میان مناطق 22گانه آموزش و پرورش شهر تهران انتخاب گردیدند. به این ترتیب که از میان کلیه مناطق، منطقه پنج و از میان کلیه مدارس متوسطه دوره اول این منطقه، مدرسه جواد الائمه و از میان کلاسهای پایه هفتم دو کلاس انتخاب و بهشیوه تصادفی در دو گروه گواه و آزمایش قرار گرفتند.
گروه آزمایش 20 نفر و گروه کنترل نیز 20 نفر بودند. ابزار گردآوری اطلاعات آزمون تفکر انتقادی کرنل بود. مدت دوره آموزش ده جلسه (هفتهای یک جلسه) بود، که در جلسه اول پیشآزمون تفکر انتقادی کرنل آموزش انجام شد. سپس بهمدت هشت جلسه با شیوه حلقه کندوکاو فلسفی پیرامون تبلیغات تلویزیونی منتخب بحث و گفتو گو شد. در هفته آخر پسآزمون هر دو گروه برگزار شد. برای تجزیه و تحلیل دادهها از روش تحلیل کوواریانس استفاده شد. یافتهها با اطمینان 99% نشان داد که مشارکت دانشآموزان در حلقههای کندوکاو فلسفی بر مهارت تفکر انتقادی دانش آموزان تأثیر میگذارد.
همچنین نتایج حاکی از آن است که مشارکت دانشآموزان در حلقههای کندوکاو فلسفی بر مهارت استدلال استقرائی، استدلال قیاسی، تحلیل مشاهدهای پیامهایرسانهای، قدرت اعتمادپذیری و قدرت فرضیهسازی دانشآموزان تاثیر مثبت میگذارد. بر اساس یافتهها میتوان نتیجه گرفت که مشارکت دانشآموزان در حلقههای کندوکاو فلسفی باعث رشد تفکر انتقادی در سواد رسانهای (تبلیغات تلویزیونی) می¬¬شود.
دانلود
موضوع:
بررسی رابطه بین مسؤولیت پذیری اجتماعی سازمان با کارتیمی و توسعه¬حرفه ای از دیدگاه اعضای هیأت علمی دانشگاه علوم¬پزشکی¬همدان¬ در سال تحصیلی94-1393
چکیده:
هدف این پژوهش بررسی رابطه بین مسؤولیت¬پذیری اجتماعی سازمان با کار تیمی و توسعه¬حرفه ای اعضای هیأت علمی دانشگاه علوم¬پزشکی¬ همدان در سال تحصیلی 94-1393 بوده است. روش پژوهش، توصیفی و از نوع همبستگی است. جامعه آماری پژوهش شامل کلیه اعضای هیأت علمی دانشگاه علوم¬پزشکی همدان بود، که تعداد آنها 369 نفر( 237 نفر مرد و 132 نفر زن) بوده است. حجم نمونه با استفاده از فرمول کوکران به تعداد 188 نفر (120 نفر مرد و 68 نفر زن) آزمودنی برآورد گردید. روش نمونه¬گیری با استفاده از نمونه گیری تصادفی طبقه¬ی نسبی آموزش انجام شد.
جهت گردآوری داده ها از سه پرسشنامه¬ی مسؤولیت پذیری اجتماعی سازمان، کارول (1979) ، کار تیمی لنچیونی(2004) و توسعه¬ی حرفه ای نوا (2008) استفاده گردیده است. برای تعیین روایی پرسشنامه¬ها از روش روایی محتوایی استفاده شده است. برای سنجش پایایی پرسشنامه¬ها از ضریب آلفای کرونباخ استفاده شد، که به ترتیب 89/0، 90/0، 89/0، برآورد گردیده است. برای تجزیه و تحلیل داده ها از شاخص¬های آماری توصیفی (جدول، فراوانی، درصد، نمودار، میانگین و انحراف معیار) و روش¬های آمار استنباطی (کالموگروف – اسمیرونف، تی تک¬گروهی، آزمون تحلیل رگرسیون چند متغیره، ضریب همبستگی پیرسون) استفاده شده است.
ضریب همبستگی پیرسون نشان داد که بین مسؤولیت پذیری اجتماعی سازمان با کار تیمی و توسعه¬ی حرفه¬ای رابطه مثبت معناداری وجود دارد. همچنین نتایج تحلیل رگرسیون چندمتغیره نشان داد که از بین مؤلفههای مسؤولیت¬پذیری اجتماعی، مؤلفه مسؤولیت¬پذیری قانونی، مسؤولیت¬پذیری اجتماعی و مسؤولیت¬پذیری اخلاقی توان پیش¬بینی کنندگی کارتیمی را دارند و از بین مؤلفههای مسؤولیت پذیری اجتماعی، مؤلفه مسؤولیت پذیری قانونی، و مسؤولیت پذیری اجتماعی توان پیش بینی کنندگی¬ توسعه حرفه ای اعضای هیأت علمی را دارند.
دانلود
موضوع:
بررسی رابطه مولفه¬های سبک¬های یادگیری، آمادگی یادگیری خود راهبری و تفکر انتقادی
چکیده:
هدف از این پژوهش بررسی رابطه مولفه¬های سبک¬های یادگیری، آمادگی یادگیری خود راهبری و تفکر انتقادی با عملکرد تحصیلی دانشجویان دانشگاه پیام نور مرکز تبریز در سالتحصیلی 93-1392 بود. بدین منظور تعداد 380 نفر بعنوان نمونه از سه دانشکده علوم انسانی، علوم پایه ومهندسی، و معماری وهنر به روش¬ تصادفی طبقه¬ای نسبی انتخاب شدند. ابزار گرد آوری، پرسشنامه کلب برای شیوه¬های یادگیری، پرسشنامه فیشر برای آمادگی یادگیری خود راهبری و پرسشنامه ریکتس برای تفکر انتقادی استفاده شد.
داده ها با استفاده از نرم¬افزار 22SPSS و روش¬های آماری همبستگی، رگرسیون، آنوا و مانوا تحلیل شدند. نتایج نشان داد که از بین مولفه¬های تفکر انتقادی و آمادگی یادگیری خود راهبری فقط مولفه¬ مشاهده تاملی با معدل رابطه ضعیف و منفی داشت. خلاقیت همبستگی قوی و مثبتی به مولفه¬های خود کنترلی و رغبت برای یادگیری داشت ولی با خود مدیریتی همبستگی متوسط و مثبتی داشت. مؤلفه تعهد همبستگی قوی و مثبتی با خود کنترلی و خود مدیریتی داشت. تجربه عینی همبستگی ضعیف و منفی با خود کنترلی و خود مدیریتی داشت.
مفهوم سازی انتزاعی با خود مدیریتی همبستگی ضعیف و مثبتی داشت. تفاوت سه دانشکده در تفکر انتقادی و آمادگی یادگیری خود راهبر تفاوت معناداری نبود. بین دانشجویان زن و مرد در تفکر انتقادی، آمادگی یادگیری خود راهبر و شیوه¬های یادگیری تفاوت معناداری وجود نداشت. مولفه¬های سبک های یادگیری، آمادگی خود راهبری و تفکر انتقادی در عملکرد تحصیلی نقشی ندارند.
دانلود
موضوع:
بررسي مقايسه تطبيقي الگوهاي پرورش تفكر بر پيشرفت تحصيلي درس رياضي دختران پايه چهارم ناحيه يك شهر اروميه
چکیده:
هدف این تحقیق مقایسه تاثیر الگوهای پرورش تفکر بر پیشرفت تحصیلی درس ریاضی دانش آموزان دختر پایه چهارم ابتدایی ناحیه 1 شهر ارومیه می باشد. روش تحقیق از نوع شبه آزمایشی با پیش آزمون و پس آزمون می باشد. جامعه آماری دانش آموزان دختر پایه چهارم ابتدایی ناحیه 1 شهر ارومیه میباشد،که تعداد آن ها بنابر اعلام نظر اداره آموزش و پرورش ناحیه 1 شهر ارومیه 2694نفر میباشد.
روش نمونه گیری در این تحقیق نمونه گیری در اختیار بوده و حجم نمونه شامل دانش آموزان 4 کلاس پایه چهارم به تعداد 100 نفرمی باشد و سه کلاس در گروه آزمایش و یک کلاس در گروه کنترل قرار داشت . ابزار تحقیق، محقق ساخته بوده و توسط استاد راهنما و افراد متخصص تایید گردید و ضریب پایایی کل پرسشنامه 89/0 می باشد. تجزیه و تحلیل داده ها با استفاده از آزمون کوواریانس یک طرفه آموزش انجام شد.
از نتایج تحقیق اینکه؛ پیشرفت تحصیلی دانش آموزانی که با استفاده از الگوی تفکر حل مساله آموزش دیده اند در مقایسه با دانش آموزانی که بوسیله این الگو آموزش ندیده اند متفاوت است. همچنین میانگین پیشرفت تحصیلی دانش آموزان بر اساس الگوی مفهوم آفرینی 129/1و میانگین پیشرفت تحصیلی دانش آموزان در گروه کنترل 44/1 می باشد .
دانلود
نوشتن پایاننامه کارشناس ارشد علوم تربیتی
دپارتمان علوم انسانی و مدیریت موسسه هورتاش به منظور مشاوره در نوشتن پایاننامه کارشناس ارشد علوم تربیتی ، متشکل از فارغ التحصیلان دانشگاه های برتر کشور در رشته کارشناس ارشد علوم تربیتی ، بدین وسیله آمادگی خود جهت مشاوره ، نوشتن پایاننامه و طرح های پژوهشی رشته کارشناس ارشد علوم تربیتی اعلام می نماید. جهت ثبت سفارش طرح پژوهشی خود فرم خلاصه شده زیر را تکمیل فرمایید تا همکاران ما در اولین فرصت جهت پیگیری درخواست، با شما تماس بگیرند.