نمونه پروپوزال کارشناسی ارشد اقتصاد
نمونه پروپوزال اقتصاد موردی است که اغلب دانشجویان کارشناسی ارشد اقتصاد به دنبال آن بوده تا بتوانند در راستای نوشتن پروپوزال خود از آن بهره ببرند. از طرفی بسیاری از دانشجویان به دنبال مورد مشابه با کار آموزش انجام شده توسط خودشان که به صورت کامل و درست تکمیل شده باشد، می گردند تا با قیاس بین آنها کمبودها را جبران نمایند.لازم به ذکر است پروپوزال های قرار گرفته در ادامه تماما پروپوزال های آموزش انجام شده توسط موسسه هورتاش بوده که مربوط به سالیان گذشته بوده و با کسب اجازه از دانشجو و همراه با رضایت ایشان به منظور کمک به سایر دانشجویان در سایت قرار گرفته است.
نمونه پروپوزال اقتصاد
موضوع:
چکیده:
موسسات مالي، به ويژه بانك ها، به دليل نقش كليدي و موثري كه در اقتصاد هر كشور به عهده دارند، هميشه در كانون توجه ناظران اقتصادي قرار داشته اند. سودآوری بانک ها تحت تأثیر عوامل داخلی قابل کنترل مدیریت بانک، عوامل و شرایط اقتصادی حاکم بر کشورها و عوامل محیطی که بر آن تأثیر می گذارند، می باشند. لذا برای دوری از هر انحرافی عوامل مؤثر بر سودآوری به دو گروه اصلی: عوامل تعیین کننده داخلی و بیرونی تقسیم شده اند.
عوامل داخلی، قابل کنترل مدیریت بانک می باشند و آن ها اساسا انعکاس اختلاف در سیاست های مدیریتی بانک و تصمیم گیری در توجه به منابع و استفاده از پر تفوی داراییها و بدهی ها، کفایت سرمایه و مدیریت نقدینگی و هزینه ها هستند.انگیزه های بالای مدیریتی در آموزش انجام بهینه کارها در سودآوری بانک مؤثر است که می تواند به وسیله بررسی ترازنامه و حساب های صورت سود و زیان مورد بررسی و تجزیه و تحلیل قرار گیرد. سودآوری از اهداف اساسی هر بنگاه تجاری می باشد، واحدهای تجاری تمام تلاش خود را در جهت رسیدن به اهداف برنامه ریزی شده به منظور نیل به بازدهی مورد انتظار به کار می گیرد.
نظام بانكى يكى از اركان اصلى نظام هاى اقتصادى است كه عملكرد صحيح و اصولى آن، مى تواند به رشد و شكوفايى نظام اقتصادى كمك كند؛ در غير اين صورت، ضربه هاى سنگينى را بر پيكره اقتصاد وارد خواهد كرد. در سیستم مالی، بانک ها اصلی ترین تأمین کننده منابع بخش هاي اقتصادي مثل صنعت و کشاورزي و خدمات هستند که رشد این بخش ها رابطه تنگاتنگی با پویایی سیستم بانکی دارد. از ویژگی هاي مهم این سیستم این است که مبادلات با سرعت و امنیت بیشتري آموزش انجام می گیرد و در آن زمینه، رشد ارزش افزوده در تولید بخش هاي اقتصاد و در نتیجه رشد اقتصادي فراهم می شود.
دانلود نمونه
موضوع:
بررسی اولویت های سرمایه گذاری در بخش گردشگری ایران
چکیده:
گردشگري يکي از عوامل مهم مولد ثروت و اشتغال در دنيا بوده و به مثابه موتور اقتصادي رشد و پيشرفت کشورهاي توسعه يافته و در حال توسعه در عرصه جهاني است. طي دهههاي اخير، صنعت گردشگري در جهان، توسعه چشمگيري يافته و تغييرات اقتصادي و اجتماعي شگرفي را سبب شده است. يكي از راه هاي موثر و سهل الوصول براي کشورها جهت دست يافتن به رشد اقتصادي، گسترش سطح فعاليت هاي گردشگري آن هاست.
گردشگري بين المللي عليرغم ادامه رکود جهاني در سال 2010 از رشد 7 درصدي برخوردار بوده است. در سال 2009 گردشگري بين المللي معادل 852 ميليارد دلار درآمد ايجاد کرده است. سازمان بين المللي گردشگري، در بين مناطق مختلف جهان بيشترين رشد گردشگري بين المللي را براي خاورميانه پيش بيني نموده است. اين صنعت، براي کشورهائي که داراي ظرفيت هاي بالقوه گردشگري هستند علاوه بر نقش کليدي در رشد اقتصادي و درآمدزايي، عاملي اساسي در حفظ و ارتقاي منابع فرهنگي، طبيعي و استانداردهاي کيفي محسوب ميشود.
اکثر صاحب نظران عرصه اقتصادي بر اين باورند که صنعت گردشگري ميتواند نقش بسزايي در توسعه اقتصادي يک کشور بازي کند. در واقع قابليتهاي اين صنعت همه را به اين باور رسانده است که اين صنعت راه ميانبري براي توسعه اقتصادي در کشورهاي در حال توسعه و توليد ثروت در کشورهاي صنعتي است.
بسياري از کشورهاي جهان از جمله آمريکا، فرانسه، انگليس و هلند درآمدهاي کلاني از صنعت گردشگري به دست ميآورند و کشورهاي در حال توسعه نيز براي سرعت بخشيدن به فرآيند توسعه يافتگي، با استفاده از سياستگذاريها و برنامههاي گوناگون، ظرفيتها و منابع لازم را در سطوح ملي و بينالمللي بسيج کرده و در يک راستا قرار داده اند تا بتوانند با استفاده از صنعت گردشگري به سطح مطلوبي از توسعه دست يابند و از آنجا که اين صنعت متکي به ارائه خدمات است، ميتواند موجب افزايش اشتغال و درآمد در اين کشورها شود.
عالی بود