نمونه پروپوزال کارشناسی ارشد مهندسی برق
نمونه پروپوزال برق موردی است که اغلب دانشجویان کارشناسی ارشد مهندسی برق به دنبال آن بوده تا بتوانند در راستای نوشتن پروپوزال خود از آن بهره ببرند. از طرفی بسیاری از دانشجویان به دنبال مورد مشابه با کار آموزش انجام شده توسط خودشان که به صورت کامل و درست تکمیل شده باشد، می گردند تا با قیاس بین آنها کمبودها را جبران نمایند.لازم به ذکر است پروپوزال های قرار گرفته در ادامه تماما پروپوزال های آموزش انجام شده توسط موسسه هورتاش بوده که مربوط به سالیان گذشته بوده و با کسب اجازه از دانشجو و همراه با رضایت ایشان به منظور کمک به سایر دانشجویان در سایت قرار گرفته است.
نمونه پروپوزال برق
موضوع:
چکیده:
با تجديد ساختار در صنعت برق بازيگران مختلفي در بازار برق حضور پيدا کرده اند که هر يک به دنبال اهداف خود مي باشند. اين اهداف در برخي موارد با هم در تناقض و تعارض بوده و به همين علت مطالعات برنامه ريزي و بهره برداري اين شبکه ها را با پيچيدگي هاي جديدي مواجه کرده است.يکي از انواع مطالعات سيستم هاي قدرت که مورد نظر رساله حاضر مي باشد، برنامه ريزي توسعه خطوط انتقال مي باشد.
به دلايل امنيتي و پيچيدگي و تقريب هاي در نظر گرفتن کامل اين سرمايه گذاري هنگفت در قيمت تمام شده برق، هنوز سرمايه گذاري اين بخش از سيستم قدرت در برخي کشورها کماکان به عهده دولت ها مي باشد. بنابراين نهادي به نام اپراتور سيستم انتقال (TSO) در سيستم قدرت شکل گرفته که وظيفه برنامه ريزي، بهره برداري، تعميرات و قابليت اطمينان اين بخش عمده از شبکه قدرت مي باشد. به اين ترتيب اين نهاد مي بايست ضمن کمينه کردن هزينه سرمايه گذاري در توسعه خطوط انتقال به بهبود رقابت-پذيري، افزايش قابليت اطمينان، دسترسي آزاد و کاهش پتانسيل اعمال قدرت بازار بپردازد.
از طرف ديگر با افزايش نرخ نفوذ منابع بادي، مسئله برنامه ريزي توسعه انتقال دستخوش تغييراتي شده و برخي مسائل جديد مطرح مي گردد. از جمله اين مسائل مي توان به توليد متغير تصادفي اين منابع و فاصله زياد اين منابع از مراكز بار اشاره کرد. بنابراين در برنامه ريزي توسعه انتقال بايد تاثيرات فني و اقتصادي اين منابع در نظر گرفته شود. مدل توسعه يافته با در نظر گرفتن اين موارد مي تواند سيگنال هاي مناسبي را براي مسئله برنامه ريزي توسعه انتقال كه يك مسئله بلند مدت است، فراهم آورد.
دانلود نمونه
موضوع:
چکیده:
کاهش ذخایر سوخت های فسیلی، مسائل زیست محیطی، افزایش قیمت سوخت های فسیلی و … منجر به ظهور چشمگیر منابع تولید توان غیر متمرکز مانند سیستم های فتوولتاییک، پیل سوختی، باتری، توربین های بادی و … در سیستم های قدرت امروزی شده است. برخلاف منابع سنتی تولید توان در سیستم های قدرت که مبتنی بر ژنراتورهای سنکرون با ولتاژ خروجی AC هستند، منابع تولید انرژی پراکنده غالبا منابعی با ولتاژ خروجی DC هستند(سیستمهای فتوولتاییک، باتریها و پیل سوختی).
همچنین منابع AC مانند توربین های بادی مبتنی بر ژنراتورهای DFIG یا ژنراتورهای سنکرون SG با قابلیت کنترل سرعت نیز قادر نیستند به صورت مستقیم به شبکه الکتریکی متصل شوند و در آن ها لازم است ولتاژ AC خروجی آنها از طریق یک مبدل به شبکه اصلی متصل شود.با پیشرفت فناوری در زمینه سیستم های نیمه رسانا و همچنین امکان تولید سوییچ های کنترل شونده در قدرت ها و فرکانس های بالا، مبدل های الکترونیک فدرت کنترل شونده برای اتصال منابع تولید پراکنده به شبکه سراسری بسیار مورد توجه قرار گرفتند.
این مبدل ها قادر هستند تا با تبادل توان کنترل شده با شبکه، پایداری منابع تولید پراکنده را افزایش داده و حتی به بهبود کیفیت توان شبکه اصلی نیز کمک کنند. همچنین این مبدل های الکترونیک قدرت واسط قادر هستند تا با تنظیم توان تزریق شده به شبکه، شرایط عملکرد بهینه ای را برای منابع خود فراهم کنند. به عنوان مثال این مبدل ها امکان اجرای الگوریتم های تعقیب نقطه توان حداکثر (MPPT) را در سیستم های فتوولتاییک و توربین های بادی فراهم می آورند.
دانلود نمونه
موضوع:
چکیده:
محدود کننده جريان خطا، وسيله اي است که با استفاده از ابر رساناها جهت محدود نمودن جريان خطا در سيستم انتقال يا توزيع به کار برده ميشود. اين محدود کنندهها بر خلاف راکتورها جريان خطا را بدون اضافه کردن امپدانس به مدار در شرايط عادي محدود ميکند.در این پایاننامه جایابی بهینهFCL در شبکه های حلقوی با هدف افزایش قابلیت اطمینان سیستم و کاهش هزینه FCL مطالعه و بررسی شده است. اولین قدم برای جایابی بهینه FCL، بررسی و مدل سازی قرارگیری یک FCL بر روی یک خط می باشد.
بنابراین در ابتدا تأثیر نصب FCL بر روی یک خط از شبکه حلقوی مدل شده است. از آنجائیکه در محاسبات جریان اتصال کوتاه و یا اصطلاحاً سطح اتصال کوتاه یک باس شبکه، ماتریس ادمیتانس یا ماتریس امپدانس نقش مهمی بازی می کنند، در این پایاننامه تأثیر وجود FCL بر روی ماتریس های مذکور مدل شده است.
بدیهی است با دانستن مقادیر ماتریس امپدانس به راحتی می توان سطح اتصال کوتاه هر باس شبکه را محاسبه نمود.از آنجائیکه تشکیل ماتریس و فرمول بندی (فرمولاسیون) آن به مراتب راحت تر از ماتریس می باشد، در این پایاننامه ابتدا شبکه تست را با استفاده از ماتریس، مدل می نمائیم. بدیهی است در انتهای مدل سازی شبکه و برای محاسبۀ سطح اتصال کوتاه با معکوس نمودن ماتریس مذکور می توان ماتریس را بدست آورد.
دانلود نمونه
موضوع:
چکیده:
بالا رفتن هزينههاي انتقال و توزيع، به مولدهاي توليد پراكنده یا DG) Distributed Generation) اين امكان را ميدهد كه برق توليدي خود را به قيمتي ارزانتر در اختيار مصرفكنندگان قرار دهند. بخصوص در سيستمهاي تجديد ساختار شده، توليد پراكنده ميتواند در مناطقي كه داراي قیمت حدی محلی یا LMP) Local Marginal Price) بالاتري هستند، توجيه اقتصادي داشته باشد. علاوه بر اين، توليد پراكنده امكان استفاده از منابع پاك براي توليد برق را ميدهد.
لذا باید محل نصب و ظرفیت این نیروگاه ها چنان تعیین گردد که بیشترین کاهش در تلفات شبکه، بهترین پروفیل ولتاژ و بیشترین اندیس پایداری ولتاژ با در نظرگرفتن قیود فنی و اقتصادی مسئله به وجود آيد.سیستم های انتقال جریان متناوب انعطافپذیر (Flexible AC transmission systems) یا FACTS، متشکل از تجهیزات استاتیکی است که هدف آن بهبود کنترلپذیری و افزایش توانایی انتقال قدرت شبکه می باشد.
سامانه انتقال جریان متناوب انعطافپذیر توسط انجمن مهندسان برق و الکترونیک(IEEE) به این صورت تعریف شده است: «یک سیستم مبتنی بر ادوات الکترونیک قدرت و دیگر تجهیزات استاتیکی که کنترل یک یا چندین پارامتر سامانه انتقال انرژی جریان متناوب را برای بهبود کنترلپذیری و افزایش توانایی انتقال قدرت الکتریکی محقق می سازد».
نصب منابع تولید پراکنده و ادوات FACTS همچون SVC، اثرات مختلفی همچون کاهش انحراف و بهبود اندیس پایداری ولتاژ شینهها در شبکه دارد. طراحی نامناسب و عدم جایابی مناسب این تجهیزات باعث افزایش تلفات شبکه و بالا رفتن هزینه های تولید و انتقال انرژی میشود. بنابراین لازم است با استفاده از روش های بهینه سازی، طراحی و جایابی نیروگاه ها و ادوات در شبکه طوری آموزش انجام گیرد که بیشترین سود را برای شبکه به همراه داشته باشد. بدین ترتیب که محل نصب و ظرفیت این تجهیزات چنان تعیین می گردد که بیشترین کاهش در هزینه طراحی و افزایش سود با در نظرگرفتن قیود فنی و اقتصادی مسئله به وجود آيد.
عالییییییییییییییی
ممنونم عالی بود
خیلی ممنون از حسن توجه شما دوست عزیز