نمونه پروپوزال کارشناسی ارشد مهندسی عمران ژئوتکنیک (خاک و پی)
نمونه پروپوزال عمران ژئوتکنیک موردی است که اغلب دانشجویان کارشناسی ارشد مهندسی عمران به دنبال آن بوده تا بتوانند در راستای نوشتن پروپوزال خود از آن بهره ببرند. از طرفی بسیاری از دانشجویان به دنبال مورد مشابه با کار آموزش انجام شده توسط خودشان که به صورت کامل و درست تکمیل شده باشد، می گردند تا با قیاس بین آنها کمبودها را جبران نمایند.لازم به ذکر است پروپوزال های قرار گرفته در ادامه تماما پروپوزال های آموزش انجام شده توسط موسسه هورتاش بوده که مربوط به سالیان گذشته بوده و با کسب اجازه از دانشجو و همراه با رضایت ایشان به منظور کمک به سایر دانشجویان در سایت قرار گرفته است.
نمونه پروپوزال عمران ژئوتکنیک
موضوع:
بررسی اثر مدفون شدگی پی در آنالیز لرزه ای مخازن سقف ثلبت با در نظر گرفتن اندرکنش خاك- سازه -سیال
چکیده:
مخازن فولادي استوانه اي قائم محتوي مایعات به دو شکل مهار شده و مهار نشده در صنایع نفت و پتروشیمی مورد استفاده قرار می گیرند. در مخازن مهار نشده هیچ گونه اتصال مکانیکی بین مخزن و شالوده آن وجود ندارد و برش پایه مخزن تنها توسط اصطکاك کف مخزن و شالوده آن تحمل می گردد. در این مخازن لنگر مقاوم ناشی از وزن سقف و دیوار مخزن است.
در صورت فزونی لنگر واژگونی نسبت به لنگر مقاوم، کف مخزن از سطح شالوده جدا گردیده و لذا وزن قسمتی از مایع مخزن در لنگر مقاوم در برابر واژگونی مشارکت می نماید. به علت مشارکت وزن سیال در لنگرخمشی مقاوم از یک سو و ماهیت رفتار اندرکنشی خاک و پی از سوی دیگر، بررسی پدیده بلند شدگی مسئله پیچیده ای است که همچنان یکی از مباحث باز در تحلیل مخازن مهار نشده بوده و مطالعات آزمایشگاهی و تحلیلی درباره آن موضوع همچنان ادامه دارد.
دانلود نمونه
موضوع:
چکیده:
با توجه به توسعه و کاربری روز افزون تونل ها و اهميت آنها در شبکه حمل و نقل بين شهری و درون شهری لازم است پاسخ ديناميکی تونل های شهری در برابر بارهای ديناميکی زلزله مورد بررسی قرار گيرد. از طرفی ايران يکی از کشورهای لرزه خيز جهان است که در امتداد کمربند لرزه خيز آلپ هيماليا قرار دارد . فلات ايران در چند صد سال اخير شاهد وقوع زمين لرزه های مخرب و ويرانگری بوده که تلفات و خسارات سنگينی را به همراه داشته است.
با توجه به موقعيت ايران و شواهد تاريخی ثبت شده، تحليل ديناميکی تونل ها در برابر بار زلزله امری ضروری به نظر می رسد.بطور کلی، بارهای طراحی لرزه ای برای سازه های زیر زمینی از نظر تغییر شکل ها و کرنش هایی که به سازه توسط زمین اطراف اعمال می شود، تعیین می شوند. در مقابل، سازه های مستقر بر روی سطح زمین تحت بار هایی اولیه در اثر شتاب زمین طراحی می شوند. تغییر شکل های زمین بکر در اثر بارگذاری لرزه ای تعیین شده و سازه زیر زمینی تحت ترکیب تغییر شکل های طراحی می شود.
این روش، زمانی رضایت بخش خواهد بود که اندازه لرزه ها کوچک باشد و یا سازه های زیر زمینی در یک محیط نسبتا سخت مانند سنگ احداث شوند. در روش شبه استاتیکی، تغییر شکل هایی که به سازه توسط زمین وارد می شوند به صورت بار استاتیکی محاسبه شده و از این رو ، اندرکنش بین خاک – سازه و اثرات انتشار موج در نظر گرفته نمی شود. در روش دینامیکی، اندرکنش دینامیکی خاک و سازه با استفاده از روش های عددی همانند روش المان محدود و تفاضل محدود آموزش انجام می پذیرد.
دانلود نمونه
موضوع:
چکیده:
پایدارسازی تونل ها بوسیله پیچ سنگ ها را می توان از پرکابرد ترین نوع تسلیح در سازه های زیر زمینی به شمار آورد. تعیین مسلح کننده های توده سنگ به طور گسترده ای به مشاهدات میدانی زیر زمین و روش های تجربی بستگی دارد. با این وجود، در سال های اخیر ، استفاده از روش های تحلیلی بسیار مورد توجه قرار گرفته است.طراحی دقیق و مناسب پیچ سنگ ها به منظور تسلیح و تثبیت پایداری حفاری های زیر زمینی به درک صحیحی از تاثیر وجود پیچ سنگ ها در بهبود ویژگی های توده سنگ و همچنین مکانیزم این مسلح کننده ها در روش همگرایی- همجواری نیاز دارد.
با این وجود، از سوی دیگر، در نظر گرفتن مفاهیم اندرکنشی زمین و حائل به سیستم نگهدارنده تونل مانند حائل های بتنی و فولادی قابل اعمال به پیچ سنگ ها و کابل ها که امروزه بطور گسترده ای مورد توجه قرار گرفته اند، نیستند. دلیل آن این است که این مسلح کننده ها بطور مستقل از توده سنگ عمل نمی کنند، از این رو تغییر شکل هایی که هم در توده سنگ و هم در سیستم حائل رخ می دهند را نمی توان از هم جدا نمود.