نمونه پروپوزال کارشناسی ارشد مهندسی صنایع
نمونه پروپوزال مهندسی صنایع موردی است که اغلب دانشجویان کارشناسی ارشد مهندسی صنایع به دنبال آن بوده تا بتوانند در راستای نوشتن پروپوزال خود از آن بهره ببرند. از طرفی بسیاری از دانشجویان به دنبال مورد مشابه با کار آموزش انجام شده توسط خودشان که به صورت کامل و درست تکمیل شده باشد، می گردند تا با قیاس بین آنها کمبودها را جبران نمایند.لازم به ذکر است پروپوزال های قرار گرفته در ادامه تماما پروپوزال های آموزش انجام شده توسط موسسه هورتاش بوده که مربوط به سالیان گذشته بوده و با کسب اجازه از دانشجو و همراه با رضایت ایشان به منظور کمک به سایر دانشجویان در سایت قرار گرفته است.
نمونه پروپوزال مهندسی صنایع
موضوع:
طراحی شبکه زنجیره تامین سبز چند محصولی با در نظر گرفتن محصولات مونتاژی و حل آن با الگوریتم شبیه سازی تبرید
چکیده:
مدیریت زنجیره تامین شامل هدایت تمام اعضای زنجیره تامین به صورت یکپارچه و هماهنگ با هدف بهبود عملکرد جهت ارتقا بهره وری و سود بیشتر است و مدیران زنجیره تامین به دنبال تحول سریع تر کالا و خدمات، کاهش هزینه و افزایش کیفیت هستند. شبکه یک زنجیره تامین شامل سطوح مختلفی از تسهیلات مانند تامین کنندگان، کارخانه ها، مراکز توزیع، مشتری ها، مراکز جمع آوری و کارخانه های بازیافت است. در اين پایاننامه يک شبکه زنجيره تامين حلقه بسته سبز در حالت تک دوره ای و با ظرفیت های چندگانه مورد مطالعه قرار مي گيرد.
دانلود نمونه
موضوع:
حل مساله دو هدفه باز طراحی شبکه شعب بانکی با در نظر گرفتن رقبا، توسعه و تعطیلی شعب با استفاده از روش برنامه ریزی آرمانی
چکیده:
مکان یابی، تلاشی برای انتخاب بهترین مکان برای آموزش انجام فعالیت هایی است که با امکانات مادی و معنوی موجود، بیشترین بهره وری را در راستای هدف از پیش تعیین شده تأمین کنند. انتخاب یک موقعیت مکانی از بین موقعیت های موجود، نیازمند شناخت و ارزیابی دقیق مناطق با استفاده از مدل ها و ابزارهای مناسب است. نظریه های مکان یابی با قانونمند کردن شاخه ها و عوامل تأثیر گذار در تصمیم گیری و ارائه راه حل های منطقی، تصمیم گیرندگان و برنامه ریزان را در انتخاب مکان یا مکان های مناسب یاری می کنند.
در فرایند تصمیم گیری برای یک مکان احتمالاً اولویت های سیاسی، طبیعی و امنیتی مطرح است. مکان یابی، فرایند تصمیم گیری با دوره زمانی طولانی است، زیرا تعداد زیادی از شاخه های موجود باید آزمایش شوند و نتیجه تصمیمات ممکن ارزیابی شوند. مکان یابی مناسب وقتی آموزش انجام می شود که یک ارزیابی دقیق، همگون و سریع از جذابیت مکان های مختلف برای کاربردی خاص به وجود آید.
یافتن مکان های مناسب برای شروع فعالیت کسب و کار، جزو مراحل مهم پایاننامه های اجرایی به شمار می رود. مکان های نهایی باید حتی الامکان شرایط و قیود مورد نیاز را فراهم کنند، زیرا نادیده گرفتن آن ها، نتایج نامطلوب به دنبال خواهد داشت.
دانلود نمونه
موضوع:
طراحی مدلی برای تقاضای کشش پذیر سفر از یک بزرگراه و تعیین میزان عوارض خودرو های عبوری از آن با در نظر گرفتن ارزش زمانی پول (مطالعه موردی)
چکیده:
امروزه در بسـیاری از کشورهای دنیا پایاننامه های ساخت جاده ها، بزرگراه ها، پل ها و سایر تسهیلات حمل و نقلی، بـا سـرمایه بخـش خصوصی آموزش انجام می گیرد و سپس با اعمال عوارض بر روی همان تسهیلات، هزینه ایـن سـرمایه گـذاری در طول مدت بهره برداری باز می گردد. مسأله تعیین عوارض جاده ها یکی از این موارد می باشد که دو هـدف کلـی را دنبال می کند: یک هدف کلی قیمت گذاری درون شهری می باشد. اعمال عـوارض، از طریـق نهـادن بـار مالی بر دوش استفاده کنندگان اصلی جاده ها، کمک شـایانی در جهـت کـاهش حجـم ترافیـک مـی کنـد.
عمده هـدف مطـرح در این بخش کاهش شلوغی و پیامدهای منفی آن مثل آلودگی می باشد. در واقع با تعیین عـوارض مناسـب و بهینه، آن دسته از مسافران که با قیمتهای جدید، سـفر خـود را مقـرون بـه صـرفه مـی داننـد از کمان هـای عوارضی شبکه استفاده خواهند نمود و سایر استفاده کنندگان سیستم به طور خودکـار از آن کمان هـا و یـا از کل شبکه حذف شده و بدین ترتیب بار ترافیکی کمانهای خاصی از شبکه کاهش خواهد یافت.
دانلود نمونه
موضوع:
طراحي و حل يك مدل شبكه لجستيك حلقه بسته چند محصولي زنجيره تامين
چکیده:
طراحی شبکه لجستیک بخشی از برنامه ریزی زنجیره تأمین است. ساختار شبکه توزیع و مکانیابی تسهیلات جزء موضوعاتی هست که در سطح استراتژیک مورد توجه واقع می شوند. این دو موضوع در واقع تشکیل دهنده شبکه لجستیک هستند. مدیریت کارای فعالیتهای لجستیکی علاوه بر اینکه یک منبع مهم برای خلق مزیت رقابتی است، میتواند موجبات رضایت مشتریان و پاسخگویی به نیازهای خاص آنان را نیز فراهم آورد. تحقیقات گذشته نشان می دهد که سهم هزینه های لجستیک از کل هزینه ها در شرکتها بیست تا سی درصد است که این سهم در شرکتهای فعال در عرصه کشاورزی به حدود چهل درصد هم می رسد.
امروزه سهم زیادی از قیمت محصولات و خدمات را فعالیتهای لجستیکی به خود اختصاص میدهند، لذا هر نوع بهینه سازی در این فعالیت ها میتواند خالق مزیت رقابتی برای شرکتها باشد و به دوام بیشتر آنها در بازار منجر شود. به موازات پیشرفتها در فضای اقتصادی، نگرانی نسبت به عوامل زیست محیطی و اجتماعی موجب توجه ویژه شرکت ها به لجستیک معکوس برای استفاده مجدد از کالاهای مصرف شده و جلوگیری از آسیب رسانی محصولات مصرف شده به محیط زیست شده است. به گونه ای که در بسیاری از کشورها به ویژه اتحادیه اروپا قوانین الزام آوری برای جمع آوری محصولات مصرف شده وضع گردیده است.
دانلود نمونه
موضوع:
ارائه یک مدل استوار برای طراحی شبکه توزیع در زنجیره تامین با ظرفیت های چندگانه
چکیده:
مدیریت زنجیره تامین شامل هدایت تمام اعضای زنجیره تامین به صورت یکپارچه و هماهنگ با هدف بهبود عملکرد جهت ارتقا بهره وری و سود بیشتر است و مدیران زنجیره تامین به دنبال تحول سریعتر کالا و خدمات، کاهش هزینه و افزایش کیفیت هستند. شبکه یک زنجیره تامین شامل سطوح مختلفی از تسهیلات مانند تامین کنندگان، کارخانه ها، مراکز توزیع، مشتری ها، مراکز جمع آوری و کارخانه های بازیافت است. زنجیره تامینی که شامل دو سطح از این تسهیلات باشد، زنجیره تامین دوسطحی نامیده می شود.
یکی از مهمترین بخش های توسعه در مدل های مکان یابی تسهیلات دخیل کردن اجزای تصادفی است که اغلب از طریق پارامتر های احتمالی هزینه و تقاضای مشتریان اعمال می شوند. با توجه به اینکه برای اکثر محصولات تصادفی تقاضا یک فرض معقول تر از قطعی بودن آن است در مدل خود تقاضا را به صورت تصادفی در نظر می گیریم.