نمونه پروپوزال کارشناسی ارشد حسابداری
نمونه پروپوزال حسابداری موردی است که اغلب دانشجویان کارشناسی ارشد حسابداری به دنبال آن بوده تا بتوانند در راستای نوشتن پروپوزال خود از آن بهره ببرند. از طرفی بسیاری از دانشجویان به دنبال مورد مشابه با کار آموزش انجام شده توسط خودشان که به صورت کامل و درست تکمیل شده باشد، می گردند تا با قیاس بین آنها کمبودها را جبران نمایند.لازم به ذکر است پروپوزال های قرار گرفته در ادامه تماما پروپوزال های آموزش انجام شده توسط موسسه هورتاش بوده که مربوط به سالیان گذشته بوده و با کسب اجازه از دانشجو و همراه با رضایت ایشان به منظور کمک به سایر دانشجویان در سایت قرار گرفته است.
نمونه پروپوزال حسابداری
موضوع:
تاثیر مسئولیت پاسخگویی اجتماعی شرکت بر عملکرد مالی: شواهدی از دیدگاه سهامداران (مجموعه بانک مهر)
چکیده:
اخیرا با توجه به رشد سازمان ها غیر دولتی، جنبش های اعتراضی علیه قدرت شرکت ها، افزایش آگاهی اجتماعی، توسعه بازارهای سرمایه و شرکت های سهامی، موضوع و مفهوم مسئولیت پاسخگویی اجتماعی شرکت ها به یک بحث مسلط در فضای اداره شرکت ها بدل شده است. این بحث به ارائه روش هایی می پردازد که شرکت ها در فرایند فعالیت خود جهت پاسخگویی به توقعات جامعه، انتظارات تجاری، قانونی، اخلاقی و اجتماعی به آن عمل می کنند.
چرا که شرکت ها در زمینه اجتماعی، اقتصادی، محیط زیست و همچنین در قبال کارکنان، مشتریان، دولت و ذینفعان مسئولیت پاسخگویی دارند. در این خصوص چنانچه شرکت ها به این مسئولیت های خود پایبند بوده و در حل بحران هایی که در آن نقش داشته اند، تلاش نمایند، بسیاری از مسائل اقتصادی-اجتماعی و زیست محیطی کاسته شده و شاهد ایجاد جامعه سالم و مترقی همراه با محیط زیست مطلوب خواهیم بود. به بیان دیگر هر عمل یک سازمان، واحد تجاری یا شرکت دارای آثار اجتناب ناپذیری بر پیکره جامعه بوده و لذا می بایست به آموزش انجام کارهایی بپردازند که مورد قبول جامعه بوده و با ارزش های آن سازگار باشد.
در این خصوص، سازمان ها و شرکت هایی که این مهم را نادیده بگیرند، در عرصه عمل و در بلند مدت موفق نخواهند بود. از این رو شرکت ها جهت ادامه فعالیت و کسب موفقیت، لازم است که به مسئولیت پاسخگویی اجتماعی خود توجه ویژه ای داشته باشند.
دانلود نمونه
موضوع:
بررسی اندازهگیری سطح هزینههای نمایندگی شرکتها بر سیاست اهرم و تقسیم سود در شرکت های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران
چکیده:
بسیاری از محققان به بررسی این پرداختهاند که چرا شرکتها بخشی اساسی از سود خود را به صورت سود تقسیمی پرداخت میکنند، در حالی که به گفتهی میلر و مودیگلیانی (1961)، سود تقسیمی تغییری در ثروت سهامداران ایجاد نمیکند. این مسئله را در ادبیات موضوع « معمای سود تقسیمی» مینامند. یک توضیح این است که سود تقسیمی کمک میکند به مشکلات نمایندگی بین مدیران و سرمایهگذاران خارج از شرکت پرداخته شود. در تحلیل ایستربروک (1984)، نقش نظارتی سود تقسیمی، تنشهای نمایندگی بین مدیران و سهامداران را کاهش میدهد.
در تحلیل جنسن (1986) مشکل نمایندگی برخاسته از انگیزههای مدیران برای صرف منافع شخصی است؛ یعنی با سرمایهگذاری جریانهای نقدی آزاد در پایاننامههای منفی یا خرج کردن پول نقد برای پیشلازمهها برای خود یک امپراطوری درست میکنند. بنابراین سود تقسیمی با کاهش جریانهای نقدی آزاد که در دسترس مدیران قرار دارد، این مشکل را تخفیف میدهد.هزینههای نمایندگی بدهی بسیار مورد بحث قرار گرفتهاند، اما سود بدهی در انگیزاندن مدیران و سازمانهایشان نادیده گرفته شده است. این تاثیرات را به عنوان «فرضیهی کنترل» برای خلق بدهی مینامند.
مدیرانی که جریانهای نقدی آزاد زیادی در اختیار دارند، میتوانند سود تقسیمی را افزایش دهند یا سهام خریداری کند و از این طریق نقدینگی جاری پرداخت کنند که در غیر این صورت در پایاننامههایی با سود کم سرمایهگذاری میشود یا در این پایاننامهها به هدر میرود. این باعث میشود که مدیران در استفاده از جریانهای نقدی آزاد آتی، کنترل و اختیار داشته باشند، اما با اعلام افزایش «دائم» در سود تقسیمی میتوانند به پرداخت جریان نقدی آتی متعهد شود.
این تعهدات چندان قابل اعتماد نیست، زیرا سود تقسیمی ممکن است در آینده کاهش یابد. این واقعیت که بازارهای سرمایه با کاهش زیاد در قیمت سهام، قطع سود تقسیمی را جریمه میکنند، در هماهنگی با هزینههای نمایندگی جریان نقدی آزاد است.
دانلود نمونه
موضوع:
مطالعه رابطه بین بدهی داخلی مدیریت و هزینه های حسابرسی در شرکت های پذیرفته در بورس اوراق بهادار تهران
چکیده:
منظور از بدهی داخلی، حقوق و مزایای معوقهی مدیر عامل است که دارای عایداتی مشابه عایدات اوراق قرضهیِ سرمایهگذاران خارجی است. بدهی داخلی معمولا شامل مزایای معوقه و بازنشستگی است که منعکسکنندهی بدهیهای تضمیننشده و تامیننشدهِ شرکت است.مزایای بازنشستگی و دیگر حقوق و مزایای معوقه منعکسکنندهی مقدار ثابتی از پرداختهای آتی است که یک شرکت به نیروهای اجرایی خود قول [وصول آنها را] میدهد. این پرداختهای آتی اغلب ادعاهایی طولانی مدت، تامیننشده و تضمیننشده هستند و به عبارت دقیقتر مشابه بدهی میباشند.
در این تحقیق با بررسی تجربی نقش بدهی داخلی در تاثیرگذاری بر جنبهی اقتصادی ارتباط حسابرسی مدیریت، یا همان هزینههای حسابرسی، ادبیات موضع را بسط خواهیم داد. به ویژه به بررسی این میپردازیم که آیا مالکیت بدهی مدیریت در قالب پاداش معوقه و مزایای بازنشستگی بر هزینههای حسابرسی تاثیر میگذارد یا خیر. تحقیقات پیشین حاکی از آن است که بدهی داخلی، تنشهای بین بستانکار و سهامدار را حذف میکند و نیاز بستانکاران به محافظهکاری حسابداری را کاهش میدهد.دانلود نمونه
موضوع:
تاثیر ویژگیهای کمیتهی حسابرسی بر افشای داوطلبانه شرکت در شرکت های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران
چکیده:
کمیتهی حسابرسی (AC) یکی از مشارکتکنندگان مهم و با نفوذ در حاکمیت شرکتی محسوب میشود، زیرا در ایفای مسوولیتهای نظارت بر مدیریت به هیئتمدیران کمک میکند. گفته میشود در نظارت بر اقدامات افشا از سوی مدیر و کنترل داخلی شرکت کمیتهی حسابرسی نقشی کلیدی دارد. بنابراین حضور یک کمیتهی حسابرسی کارآمد به ارتقا فرایند گزارشگری مالی میآموزش انجامد و از این رو عدم تقارن اطلاعات بین مدیران و سهامداران را کاهش میدهد.
بر این اساس کمیتهی حسابرسی از طریق بهبود اقدامات افشا و کیفیت اطلاعات افشا شده، اعتماد عمومی به روایی و هدفمندیِ گزارشهای مالی را نیز افزایش میدهد. افشای داوطلبانهی شرکت، مکانیزمی برای کاهش عدم تقارن اطلاعات بین افراد داخل شرکت و افراد خارج از شرکت به حساب میآید و از این رو هزینههای نمایندگی را کاهش و شفافیت گزارشگری شرکت را افزایش میدهد.
بهعلاوه، باور بر این است که به منظور اطمینان از حمایت حقوق سرمایهگذاران، اقلیت شفافیت و افشای مناسب از اهمیت برخوردار است. این بدان دلیل است که افشای داوطلبانه حاکی از شفافیت و حسابداری مدیریت در آموزش انجام تجارت است.کمیتهی حسابرسی یک کمیتهی نظارتی است که تحت نظر هیئت مدیرهی اصلی کار میکند. هیئتمدیره مسوولیت فرایند گزارشگری شرکتی را به کمیتهی حسابرسی سپرده است. آییننامهی حاکمیت شرکتی کمیتهی حسابرسی را ناظر نهایی فرایند گزارشگری مالی میداند. بنابراین کمیتهی حسابرسی یک ابزار نظارتی است که عدم تقارن اطلاعات و در نتیجه هزینههای نمایندگی را کاهش میدهد.
دانلود نمونه
موضوع:
بررسی کیفیت حسابرسی خارجی و ساختار مالکیت و ارتباط تاثیر متقابل آن بر مدیریت سود در میان شرکت های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران
چکیده:
از جمله عوامل اساسی در ایجاد تغییرات بنیادی در محیط اقتصادی ایران، می توان عمومی شدن مالکیت بنگاه های اقتصادی، تأمین مالی از طریق مشارکت عمومی و خصوصی سازی بخش های دولتی و بنگاه های اقتصادی را نام برد. در چنین شرایطی شفافیت و کیفیت مطلوب اطلاعات مالی، که پایه و اساس تصمیم گیری های بهینه اقتصادی سرمایه گذاران، اعتباردهندگان و بطور اعم استفاده کنندگان از اطلاعات است، از اهمیت ویژه ای برخوردار می باشد. حال از یک سو بر اساس تئوری نماینگی مدیران، نمایندگان سهامداران شرکت بوده و بایستی در جهت منافع آنها عمل نمایند.
اما گاهی اوقات مدیران در وضعیت هایی قرار می گیرند که تصمیم هایشان به نفع سهامداران شرکت نبوده و باعث مخدوش شدن گزارش های مالی می شوند. در واقع مديريت سود زمانی رخ می دهد كه مديران، قضاوت خويش را در گزارشگري مالي و در نحوه ثبت و گزارش های مالي به صورتي وارد نمايند كه تغيير در محتواي گزارش هاي مالي، برخي از سهامداران را نسبت به عملكرد اقتصادي شركت گمراه نمايد. از سوی دیگر درست در نقطه مقابل، اصولاً در یک بنگاه اقتصادی، محیط حسابرسی حاکم، نقش اساسی در جهت بوجود آوردن کیفیت مطلوب اطلاعات مالی ایفا می کند.
امروزه مديريت سود، يكي از موضوعات بحث برانگيز و جذاب در پژوهش هاي حسابداري به شمار مي رود. به دليل اين كه سرمايه گذاران به عنوان يكي از فاكتورهاي مهم تصميم گيري به رقم سود توجه خاصي دارند، اين پژوهش ها از جنبه رفتاري، اهميت خاص خود را دارد. پژوهش ها نشان داده است كه نوسان كم و پايدار سود، حكايت از كيفيت آن دارد. به اين ترتيب، سرمايه گذاران با اطمينان خاطر بيشتر در سهام شركت هايي سرمايه گذاري مي كنند كه روند سود آن ها باثبات تر است.